robottiruohonleikkuriSuosittu robottiruohonleikkuri on nyt entistäkin fiksumpi

STIHL esittelee uuden RMI 422 PC -robottiruohonleikkurin. iMOW-sovelluksen, uuden innovatiivisen Direct Drive Home -toiminnon ja älykkään sadetunnistimen ansiosta RMI 422 PC vie puutarhan ja viheralueen hoidon uudelle tasolle. Robottiruohonleikkuri leikkaa keskikokoisen, jopa 1 700 neliömetrin viheralueen, ja se on iMOW-sarjan uusin tulokas.

Sopii tontinomistajalle

Uusin STIHL RMI 422 PC -robottiruohonleikkuri tekee puutarhan ja viheralueen hoidosta entistäkin helpompaa. Robottiruohonleikkuri sopii tontinomistajalle, joka asettaa korkeat vaatimukset muotoilulle, ergonomialle, laadulle ja helppokäyttöisyydelle. RMI 422 PC huolehtii tehokkaasti puutarhoista sekä suurista, jopa 1 700 neliömetrin viheralueista.

Direct Drive Home -toiminto

Direct Drive Home -toiminnon avulla robottiruohonleikkuri valitsee nopeimman reitin takaisin latausasemalle. Robottiruohonleikkuri ohjaa itse työaikaansa aktiivisten aikojen sisällä, eli milloin ja kuinka kauan sen tarvitsee leikata saavuttaakseen täydellisen tuloksen. Sateen sattuessa robottiruohonleikkuri laskee kuinka se korvaa menetetyn ajan kanteen sijoitetun älykkään sadetunnistimen ansiosta. Kätevä ja mukava robotti tontinomistajille, joiden tarvitsee vain päättää ruohonleikkuun ajankohta. RMI 422 PC rekisteröi sekä tilapäiset että pysyvät esteet ja päivittää tiedot sisäiseen karttaansa.

RMI 422 PC on hyvin kehitetty ja älykäs robottiruohonleikkuri sekä iMOW-sarjan viimeisin tulokas. Se on varustettu GPS:llä, sitä voidaan käyttää yhdessä iMOW-sovelluksen kanssa ja siinä on Direct Drive Home -toiminto. Nämä mahdollistavat entistä tehokkaamman nurmikonleikkuun, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

Helppo ohjata iMOW-sovelluksen kautta

Robottiruohonleikkuri yhdistetään innovatiiviseen iMOW-sovellukseen, joka on yhteensopiva Alexa älykotijärjestelmän kanssa. Käyttäjä lähettää komennot suoraan robottiruohonleikkuriin ohjatakseen sen takaisin latausasemalle, kytkeäkseen automaattisen leikkuun pois päältä tai vaikka nähdäkseen missä päin puutarhaa robotti sijaitsee. Matkapuhelimella voidaan lisäksi päivittää leikkuuohjelma, antaa robotin panostaa hieman enemmän tiettyihin alueisiin, saada tiedot helposti esiin ja optimoida ruohonleikkuu äärimmilleen. Käyttäjä saa myös yleiskatsauksen siitä, milloin on huollon aika tai onko ruohonleikkuri jäänyt kiinni johonkin.

Sovelluksen avulla hallitset robottiruohonleikkuriasi sataprosenttisesti. Voit esimerkiksi helposti muuttaa leikkuuaikoja lasten pihaleikkien tai puutarhatöiden ajaksi. Matkapuhelimen tai tabletin sovelluksen avulla näet tiedot ja toiminnot sekä tulevat huollot, sanoo Mats Gustafsson.

Suosittu robottiruohonleikkuri on nyt entistäkin fiksumpi

Muistuttaa ulkonäöltään edeltäjäänsä

RMI 422 PC muistuttaa ulkonäöltään edeltäjäänsä, ja huolella viimeistelty, liikkuva yläkotelo suojaa sitä sateelta, tuulelta ja esteiltä. RMI 422 PC -robottiruohonleikkurissa on molemmilta puolilta hiottu terä, alhainen melutaso ja turvatoiminto, joka kytkee teräjärjestelmän pois päältä, kun robotti nostetaan ylös. Robottiruohonleikkurilla on kompakti 46×84 cm:n latausasema.

STIHL RMI 422 PC on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä keväästä 2022 lähtien.

RMI 422 PC

Nurmikon pinta-ala
(jopa)
1 700 m2
Leikkuuleveys20 cm
Leikkuukorkeus20–60 mm
AkkuLitiumioni
Teho104 Wh
Enimmäiskaltevuus40%
Paino10 kg
Leikkuuaika/viikko:*28 tuntia
Korkein melutaso62 [dB (A)]
Sovellus:Kyllä

*Perustuu enimmäispinta-alaan

Lähde: MyNewsDesk


Huulipuna vai kuulokkeet – Huawei FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat täällä.

Huawei on tuonut myyntiin uudet FreeBuds Lipstick -kuulokkeet. Ensiluokkainen muotoilu yhdistyy huipputeknologiaan uniikeissa nappikuulokkeissa, jotka tarjoavat kuluttajalle äänen kauneutta niin erinomaisen kuuntelukokemuksen kuin muotoilunkin osalta.