Uudella Color Label Editor 2 -tarrasovelluksella tulostat älypuhelimista

Brother lanseeraa uuden työ- ja kotikäyttöön suunnatun tarrasuunnittelusovelluksen. Brotherin VC-500W-neliväritarratulostimen kanssa yhteen toimiva sovellus mahdollistaa langattoman tarratulostuksen suoraan älypuhelimista ja tableteista. Toki valokuvatasoisia tarroja voi tulostaa myös USB-yhteydellä.

Olemme parantaneet käyttökokemusta. Sovellus on ammattimaisesti suunniteltu ja suunnattu monille erilaisille käyttäjille toimistoista työpisteisiin ja koteihin, sekä luoville ammattilaisille, jotka haluavat tulostaa tyylikkäitä premiumtarroja. (sekä-sanan eteen ani harvoin pilkkua)

Sovellus on mukautettavissa käytön mukaan. Se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, joista voi valita omaan käyttöön soveltuvan sisällön.

•Tarramalleja toimistokäyttöön, kuten räätälöityjä tarroja logoin ja kuvin esimerkiksi nimikorteiksi, opasteiksi ja käyntikorttitarroiksi.

•Tarramalleja vähittäiskaupan käyttökohteisiin, kuten myytävien tuotteiden merkintään, hintalappuja omalla logolla tai tuotteiden etikettejä vaikkapa kotitekoista hilloa tai saippuaa varten.

•Malleja persoonallisiin kortteihin, joista on helppo muokata kauniita vuosipäiväkortteja, syntymäpäivä- ja hääkortteja sekä joulukortteja.

•Photo booth -taustamalleja ajastimella, jotta voit ottaa selfie-kuvia ja tulostaa myöhemmin.

•Monia fontteja, kehyksiä, taustoja ja clipart-kuvia.

Tarra-/valokuvatulostimen liittäminen sovellukseen onnistuu langattoman verkkoyhteyden ansiosta helposti. Käyttäjä voi tämän jälkeen kirjautua Instagram- tai Facebook-tileilleen ja ladata valokuvia tai logoja yhdellä painikkeen hipaisulla.

Tarroja voidaan tallentaa ja jakaa VC-500W-tarratulostimen käyttäjien kanssa easy share -toiminnolla ja tulostaa suoraan sovelluksesta.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta muualta

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.