Uusi WhatsApp-päivitys

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Vaikka uudistukset ovat saatavilla Android-versiossa, WhatsApp ei ole virallisesti ilmoittanut muutoksista muualla kuin Google Play -kaupassa. WhatsAppin iPhone-versio päivittyi viimeksi 3. helmikuuta eikä suurempaa kuvamäärää mainita. Mukautetut avatarit ovat kuitenkin olleet saatavilla jo aiemmin julkaistussa päivityksessä.

Aiemmin helmikuussa WhatsApp esitteli useita muutoksia 24 tunnin näkyviin tilaviesteihin. Nyt käyttäjät voivat valita, kuka voi nähdä tilaviestin, ja tilaviestit voivat olla nauhoitettuja ääniviestejä, jotka kestävät enintään 30 sekuntia. Vaikka muutokset ovat käytettävissä, kaikki käyttäjät eivät ole välttämättä saaneet niitä vielä.

Mikä on WhatsApp?

WhatsApp on ilmainen pikaviestisovellus, jonka avulla voit lähettää tekstiviestejä, kuvia, videoita ja ääniviestejä ystävillesi, perheenjäsenillesi ja kollegoillesi ympäri maailmaa. Sovellus on erittäin suosittu ympäri maailmaa, ja sen avulla käyttäjät voivat kommunikoida reaaliajassa missä tahansa he ovatkin, kunhan heillä on internet-yhteys. Sovellus on myös suunniteltu siten, että se on turvallinen ja suojattu salauksella, mikä tarkoittaa sitä, että vain lähettäjä ja vastaanottaja voivat lukea viestin sisällön.

WhatsAppin avulla voit myös luoda ryhmäkeskusteluja ja pitää yhteyttä useisiin ihmisiin yhtä aikaa. Sovelluksella on yli 2 miljardia aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa, mikä tekee siitä yhden suosituimmista pikaviestisovelluksista markkinoilla. Lisäksi sovellus on helppo käyttää ja ladata, joten se sopii kaikenikäisille käyttäjille, jotka haluavat kommunikoida nopeasti ja kätevästi mobiililaitteellaan. WhatsApp-sovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupasta. esimerkiksi Google Play-kauppapaikasta tai Applen App Storesta.

Lue lisää aiheista älypuhelin luurituki.fi sivustolla.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Suomen Urheiluliitto ja SEUL yhteistyöhön

Suomen Urheiluliitto (sul) ja Suomen elektroninen urheiluliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Suomen ja Ruotsin välinen e-urheilun maaottelu tullaan jatkossa ottelemaan yleisurheilun Ruotsi-ottelun yhteydessä. Yleisurheilun ja e-urheilun Ruotsi-ottelut tullaan ottelemaan Olympiastadionilla 2024.

DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle

Vuonna 2017 lanseerattu DNA TV Hubi vei monessa kodissa sarjojen, elokuvien ja muiden ohjelmien katsomisen älytelevisio aikaan. Nyt markkinoille tuleva toisen sukupolven DNA Hubi -laite vie kokemuksen vielä pidemmälle, sillä laitteen suorituskykyä on parannettu roimasti. Keskusmuistin määrää on nostettu kahdesta gigasta kolmeen ja pienempiin kuoriin on saatu mahtumaan tuplamäärä sisäistä muistia. Ilman ulkoisia laajennuksia laitteelle voi tallentaa ohjelmia ja applikaatioita nyt 16 gigan verran.