TCS lanseeraa kyberturva-alustan yritysten digitaalisen turvallisuuden tehostamiseksi

Maailman johtava IT-palvelutalo Tata Consultancy Services (TCS) on julkaissut Cyber Defense Suite -alustan – kattavan kokoelman kyberturvapalveluita, jotka organisaatiot voivat ottaa nopeasti käyttöön. Alustan kautta käytettävät palvelut auttavat organisaatioita digitalisoimaan liiketoimintaansa turvallisesti ja samalla ketterästi.

Pilvipohjaisten liiketoimintamallit ovat yleistyneet viimeisten kahden vuoden aikana. Samalla myös kyberhyökkäykset ovat lisääntyneet. Tämä on kasvattanut tarvetta organisaatioiden tietoturvaratkaisuille, jotka pysyvät kehityksen tahdissa. TCS:n Cyber Defense Suite tarjoaa 360 asteen näkymän tietoturvaan ja ennakoivan analytiikan tuottamaa tietoa, joka auttaa organisaatioita suojautumaan riskeiltä ja vastaamaan niihin – yhdellä alustalla ja yhtenäisen näkymän kautta.

Cyber Defense Suite

Uusi Cyber Defense Suite on modulaarinen alusta, joka on suunniteltu tarjoamaan

  • Päästä päähän -uhkanäkyvyys
  • Laajennettu uhkien tunnistaminen ja tietoturvatapahtumien automaattinen käsittely
  • Digitaalinen identiteetin- ja pääsynhallinta
  • Haavoittuvuuksien hallinta ja korjaukset
  • Tietoturvan hallinnan riski- ja compliance-tuki
  • Ulkopuolisten palveluntarjoajien kyberriskien hallinta
  • Monipilviympäristöjen tietoturva

Palvelu on skaalautuva ja hyödyntää automaatiota, joten yritysten on mahdollista vähentää tietoturvan kustannuksia ja nopeuttaa ja ketteröittää samalla tietoturvaprosesseja.

”Kyberriskien ja digitaalisen jalanjälkensä kasvaessa organisaatiot hakevat ketteriä ratkaisuja ja parempaa näkyvyyttä ja reagointikykyä uhkiin, jotta ne voivat uudistaa toimintojaan turvallisemmin ja luottavaisemmin. TCS:n Cyber Defense Suite tarjoaa organisaatioille tietoturvaa sekä perustan, jonka avulla ne voivat ratkaista myös tulevat kyberturvallisuuteen liittyvät tarpeensa”, sanoo TCS:n globaali kyberturvajohtaja Santha Subramoni.

Uusi Cyber Defense Suite täydentää TCS:n monipuolista kyberturvapalveluiden tarjoomaa. TCS:llä on yli 10 000 kyberasiantuntijaa ja yli kymmenen uhkienhallintakeskusta eri puolilla maailmaa. Niiden avulla TCS auttaa organisaatioita turvaamaan liiketoimintansa globaalisti sekä noudattamaan paikallisia kyberturvavaatimuksia.

Lähde: MyNewsDesk