TCL tuo CES-innovaatiopalkinnon voittaneen Sweeva-robottipölynimurinsa nyt Pohjoismaiden markkinoille

TCL Electronics esitteli syksyllä 2021 uusia älykotituotteitaan, mukaan lukien palkitun Sweeva-robottipölynimurin. Sweeva 6000- ja Sweeva 6500 -mallit tuodaan nyt Pohjoismaiden markkinoille kätevämpään ja hauskempaan jokapäiväiseen siivoukseen.

TCL Electronics, joka on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava televisiomerkki ja yksi maailman suurimmista kulutuselektroniikkayrityksistä, tuo helmikuussa pohjoismaisille kuluttajilleen Sweeva robotti-imureiden uusimmat mallit. Sweeva 6500- ja 6000-mallit ovat nyt saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä suositushintaan, alkaen 599 € / 499 €.

Sweeva Robotti-imuri

Sweeva robotti-imuri lupaa ”älykästä siivousta, helppoa elämää”, ja siivoaa kotisi helposti. Se ei ainoastaan puhdista likaa ja pölyä, vaan myös suojaa allergeeneilta, bakteereilta ja homeelta älykkään HEPA-suodattimen ja sisäänrakennetun UV-C-valon avulla. Ja kaikki tämä samalla kun aikaasi vapautuu hauskempiin asioihin kuin siivoamiseen.

Sweeva 6500 ja 6000 robotti-imureissa on uusin LDS-järjestelmä, jossa on laserinavigointi. Se tuottaa tarkan kartan jo siivotuista alueista ja vielä siivoamattomista alueista. Molemmissa malleissa on 2700 Pascalin erittäin voimakas imuteho ja neljä eri siivoustilaa. Sisäänrakennetun UV-C-valon avulla robotti-imurit voivat myös steriloida lattiat, mikä muun muassa suojaa lemmikkieläinten allergeeneilta, bakteereilta ja homeelta. Pölysäiliöissä on myös pestävä HEPA-suodatin toissijaisten epäpuhtauksien välttämiseksi. Tehokas akku kestää käytössä 180 minuuttia, jonka ansiosta se voi siivota minkä tahansa kodin 250 neliömetriin asti.

Sweeva 6500 tyhjentää myös itse itsensä, mikä tarkoittaa, että se menee latausasemalle ja tyhjentää säiliöön kerätyn pölyn ja lian automaattisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Latausasemaan mahtuu neljä litraa verrattuna robotti-imurin 500 ml:n pölysäiliöön, joten käyttäjän ei tarvitse tyhjentää pölysäiliötä yhtä usein.

Hallitse robotti-imuria sovelluksella

Sweeva-sarjan teknologia on täysin integroitu TCL:n innovatiiviseen ekosysteemiin, ja sitä voidaan ohjata TCL Home -sovelluksella, Amazon Alexalla ja Google Assistantilla. TCL Home App -sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös luoda mukautetun kartan kodistaan ja määrittää helposti yksilöllisen siivousaikataulun.

TCL Home –sovellus on monialustainen älykotijärjestelmä, joka yhdistää kaiken kodin elektroniikan ja tekee kuluttajien jokapäiväisestä elämästä tehokkaampaa. TCL:n tavoitteena on tarjota arkipäivää helpottavia kodinelektroniikkatuotteita useissa eri kategorioissa, jotta kuluttajat voisivat luoda ihanteellisen kotiympäristön integroituun, täysin yhdistettyyn ekosysteemiin.

Sweeva 6000 ja 6500:

  • Älykäs lasernavigointi kartoittaa reaaliaikaisesti (LDS) ympäristön
  • TCL Home App sisältää räätälöityjä asetuksia, kuten no-go-alueen
  • Suurin 2700 PA:n imuteho
  • UV-C-sterilointi suojaa allergeeneilta ja bakteereilta
  • Itselatautuminen ja automaattinen puhdistusreitin jatkaminen
  • Yhteensopivuudet: TCL Home APP, Amazon Alexa ja Google Assistant
  • 5000 mAh:n akku kestää jopa 180 minuuttia ja kattaa jopa 250 neliömetrin alueen
  • Selviää 20 mm korkeista kynnyksistä
  • Sweeva 6500 tyhjentyy automaattisesti ja siinä on 4 litran pölysäiliö

Saatavuus ja hinnat

TCL Sweeva 6000 ja TCL Sweeva 6500 ovat saatavilla myymälöissä valittujen jälleenmyyjien kautta helmikuusta alkaen, ja niiden suositushinnat ovat alkaen 499 € ja 599 €.

Lähteet: TCL / MyNewsDesk