Samsung julkisti monipuolisen ja tehokkaan Galaxy Tab S8 -tablettisarjansa

Samsung esitteli Galaxy Unpacked -tapahtumassa tuoreimman lippulaiva-tablettisarjansa, jonka malleihin kuuluvat Galaxy Tab S8, Tab S8+ sekä kaikkien aikojen ensimmäinen Tab S8 Ultra. Tabletit ovat huipputehokkaita, niissä on monipuoliset tuottavuusominaisuudet ja ne sulautuvat saumattomasti osaksi Galaxy-ekosysteemiä.

Jokaisessa Galaxy Tab S8 -sarjan tabletissa on ultralaajakulmalla varustettu etukamera, jonka ominaisuuksiin kuuluu kolmen mikrofonin yhdistelmä ja älykäs, automaattinen kehystystekniikka. Lisäksi uudessa Tab S8 -sarjassa on parannettuja ja älykkäitä moniajo-ominaisuuksia, joten työskentely useiden eri sovellusten kanssa samanaikaisesti sujuu kätevästi. Quick Share -toiminnolla tiedostoja voi jakaa turvallisesti ja helposti, ja tuottavuutta edistävät myös todella nopea 4 nm:n prosessori sekä laitteen mukana tuleva S Pen. Kaikki nämä huippuominaisuudet on pakattu Armor Aluminium -materiaalista valmistettuun runkoon ja Samsungin tähän mennessä ohuimpaan Galaxy-tablettiin.

“Tabletin näyttö on yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen ansiosta voit nauttia monipuolisesti viihteestä, lukea, piirtää tai olla yhteydessä ystävien ja perheen kanssa. Tab S8- ja S8+ -malleissa on suuret ja upeat näytöt, eli juuri sitä mitä tämän päivän ensiluokkaisilta tableteilta voi odottaa. Viime aikojen mobiilikokemusinnovaatioiden innoittamana halusimme rikkoa tablettien rajoja, joten siksi lanseeraamme myös ensimmäisen Galaxy Tab S8 Ultran, jossa on entistä suurempi näyttö ja todella monipuoliset ominaisuudet”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Laajenna maailmaasi Galaxy Tab S8 Ultralla

Galaxy Tab S8 antaa käyttäjälle ainutlaatuisen kokemuksen 14,6 tuuman Super AMOLED -näytöllä ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Siinä on ohut kehys, joka takaa maksimaalisen näyttökokemuksen sen sulautuessa saumattomasti Samsungin tähän mennessä ohuimpaan, kevyimpään ja kestävimpään malliin. Lisäksi tabletti on suojattu Armor Aluminium-rungolla, joka kestää yli 30 % paremmin naarmuja ja taipuu 40 % vähemmän kuin edeltäjänsä.

Galaxy Tab S8 Ultra on varustettu kahdella tehokkaalla 12 megapikselin etukameralla, joissa on ammattimainen 4K-videolaatu, sekä kolmella tarkkuusmikrofonilla, jotka käyttävät taustamelun vaimentamiseen edistynyttä kohinanvaimennustekniikkaa. Kaikkien kolmen Galaxy Tab S8 -mallin Dolby Atmos® -nelikaiuttimet varmistavat tehokkaan äänentoiston.

Tehokkaampi ja nopeampi kuin koskaan aiemmin

Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit ovat tehokkaita ja sopivat monipuolisesti käyttäjien eri tarpeisiin. Galaxy Tab -sarjan tähän mennessä nopeimmalla prosessorilla varustetut Galaxy Tab S8 ja S8+ sisältävät myös valikoiman jokaiselle sopivia muistivaihtoehtoja. Jos tarvetta on erityisen suurelle muistille, Galaxy Tab S8 Ultra on saatavilla jopa 16 gigan RAM-muistilla ja 512 gigatavun tallennustilalla. Lisäksi koko Galaxy Tab S8 -sarjaan on mahdollista lisätä tallennustilaa jopa 1 teratavun microSD-kortilla.

Galaxy Tab S8 -sarja on myös ensimmäinen Samsungin tabletti Wi-Fi 6E -tuella, joka mahdollistaa jopa kaksi kertaa enemmän kaistanleveyttä ja maksiminopeutta Wi-Fi 6:lle. Galaxy Tab S8 -sarjan tableteista on saatavilla myös 5G-tuella varustettu versio.

Galaxy Tab S8 -sarja saa virtansa akusta, joka on aikaisempiin malleihin verrattuna tehokkaampi ja joka pystyy toistamaan videoita pitkäkestoisesti. Kaikissa uutuuksissa on myös tuki jopa 45 watin pikalataukselle, jonka avulla tabletin akun voi ladata täyteen vain 80 minuutissa. Jos käyttäjän muut laitteet ovat latauksen tarpeessa liikkeellä ollessa, tabletin voi liittää Samsung Galaxy -älypuhelimeen USB-C-kaapelilla, ja tabletin pikalatausakkua voidaan käyttää kannettavana laturina.

Sekä Galaxy Tab S8 Ultrassa että S8+:ssa on uusi ja parannettu S Pen, joka käyttää erittäin alhaisen latenssin ennustusalgoritmia taaten erinomaisen kirjoituskokemuksen.

Galaxy Tab S8 Ultran uusien 4K-tallennusominaisuuksien avulla voi kuvata teräviä, huomiota herättäviä videoita niin takakameralla kuin ultralaajakulmalla varustetulla etukameralla. Galaxy Tab S8 Ultran suuren näytön voi helposti jakaa useisiin muokattavissa oleviin pienempiin ikkunoihin. Moniajo on näin helppoa ilman, että näkymää tarvitsee vaihtaa eri sovelluksien välillä.

Saumaton osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä

Galaxy Tab S8 -sarja pelaa saumattomasti yhteen koko avoimen Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa. Avoimuus tarkoittaa, että voit joustavasti valita omanlaisesi mobiilikokemuksen ja käyttää Samsung Galaxy -laitteita helposti yhdessä. Samsungin One UI Tab 4 -käyttöliittymä tarjoaa johdonmukaisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen, saumattoman yhteyden ja älykkäitä integraatioita Galaxy Tab S8 -sarjan ja älypuhelimen sekä tietokoneen välillä. Samsungin ekosysteemin kautta käyttäjät voivat synkronoida muistiinpanoja, valokuvia ja videoita sekä yhdistää Galaxy Buds- ja Samsung Health -tietojaan automaattisesti laitteiden välillä.

Galaxy Tab S8 -sarjan tabletteja voi hyödyntää myös toisena lisänäyttönä, jossa on kosketusnäyttöominaisuudet. Jos tablettia haluaa käyttää kannettavana tietokoneena, Samsung DeX:ään on tehty useita parannuksia, kuten läpinäkyvät sovellusikkunat ja DeX-peilauksen, jos tabletin näytön haluaa jakaa ulkoiselle näytölle.

Se turvallinen tabletti

Galaxy Tab S8 -sarjaa suojaa Samsungin oma Knox Vault -alusta, joka salaa tiedot ja pitää tallennetut tiedostot ja tiedot erillään laitteen pääkäyttöjärjestelmästä. Kaikissa Galaxy Tab S8 -sarjan laitteissa on intuitiivinen sormenjälkitunnistin, jolla lukituksen avaaminen onnistuu biometristen tietojen avulla.

Samsung pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen mobiilisuorituskyvyn ja -kokemuksen, joten Galaxy Tab S8 -sarjaa tuetaan jopa neljällä Android-käyttöjärjestelmäpäivityksellä ja viiden vuoden tietoturvapäivityksillä.

Valitse tyyliisi sopiva väri

Galaxy Tab S8+ ja Tab S8 värivaihtoehdot ovat Graphite, Silver ja Pink Gold, ja Tab S8 Ultra saapuu markkinoille Graphite-värissä. Samsung julkaisee myös Galaxy Tab S8 Ultralle uuden Book Cover Keyboard -näppäimistön, jossa on taustavalaistu näppäimistö ja mukautettavat pikanäppäinasetukset. Book Cover Keyboard on valmistettu antimikrobisesta polyuretaaninahasta ja siinä on herkästi reagoiva kosketuslevy.

Samsung Galaxy Tab S8, S8+ ja S8 Ultra ovat saatavilla 25. helmikuuta 2022 alkaen valituilta jälleenmyyjiltä sekä Samsung.fi-sivustolta.

Suositushinnat:

Galaxy Tab S8 799-999€

Galaxy Tab S8+ 999-1199€

Galaxy Tab S8 Ultra 1249-1699€

Ennakkotilaajan edut

Jos ennakkotilaat Galaxy Tab S8 tai Tab S8+ -mallin 9.-24.2.2022 välisenä aikana, saat kaupan päälle Book Cover Keyboard Slimin (arvo noin 139,90-159,90€).

Jos ennakkotilaat Galaxy Tab S8 Ultran 9.-24.2.2022 välisenä aikana, saat kaupan päälle Book Cover Keyboardin (arvo noin 369,90€).

Lähde: MyNewsDesk
Kuvat: Samsung