Clubbing TV:n lineaarinen live-tv-kanava löytyy nyt ilmaiseksi Huawei Video -suoratoistopalvelusta. Erikoislähetyksessä 14.2. ovat mukana suomalaistähdet Darude ja Orkidea.

Huawei Video

Huawein ja Clubbing TV:n strateginen kumppanuus antaa Huawei Video -suoratoistopalvelun käyttäjille pääsyn Clubbing TV:n lineaariseen livekanavaan sekä videoportfolioon. Ystävänpäivänä 14.2.2022 Clubbing TV:llä esitetään tuoreen Pohjoismaisen yhteistyön kunniaksi paikallisia tunnettuja sekä kovassa nosteessa olevia DJ-persoonia, kertomuksia paikallisesta elektronisen musiikin kulttuurista ja artistien erikoisesityksiä. Lähetys on katsottavissa ilmaiseksi Huawei Video -suoratoistopalvelun Clubbing TV -kanavalla.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme ilmaiseksi niin globaalisti kuin paikallisesti laajassa suosiossa olevan elektronisen musiikin ja lifestylesisältöjen erikoiskanavaa turvallisesti kotisohvalla tai missä tahansa. Clubbing TV on kuin tämän ajan Music TV, jossa sukelletaan syvälle elektronisen musiikkikulttuurin maailmaan, joka on täynnä audiovisuaalisia elämyksiä, inspiroivia henkilötarinoita sekä paikallisia erikoisuuksia ympäri maailman. Näin pohjoismaisesta näkökulmasta olen erityisen innoissani yhteistyössä Clubbing TV:n kanssa koostamastamme ystävänpäivän lähetyksestä ja erikoisteemakokonaisuudesta, jossa keskitytään pohjoismaisiin huippuartisteihin, kuten modernin Suomen epävirallisen kansallishymnin Sandstormin takana oleva Darude sekä tanskalainen supertuottaja-DJ Morten. Lähetyksessä kuullaan heidän tarinoitaan paikallisesta musaskenestä sekä tietysti tapahtumaa varten toteutettuja erikois-DJ-sessioita”, iloitsee Huawein sisältöpalveluista Pohjoismaissa sekä Keski-ja Itä-Euroopassa vastaava Lauri Ogawa.

Clubbing TV

“Clubbing TV:n musiikki- ja lifestyle-TV-kanava tarjoaa ylpeänä ensiluokkaista sisältöään Huawei Videon katsojille ympäri maailmaa. Huawei on yksi johtavista älylaitteiden valmistajista maailmanlaajuisesti yli 700 miljoonan älypuhelimen ja tabletin käyttäjän potentiaalisella yleisöllä. Tämän strategisen kumppanuuden ansiosta Clubbing TV laajentuu yli 60 maahan ja tavoittaa uusia elektronisen musiikin harrastajayleisöjä, jotka voivat nauttia Clubbing TV:n parhaista sisällöistä. Olipa kyseessä DJ-setit, festivaalien lähetykset, konsertit tai haastattelut, Clubbing TV on kiistatta kaikkien tanssimusiikin ja elektronisen musiikin ystävien keskipisteenä Huawei Video -palvelussa”, toteaa Clubbing TV:n perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Stéphane Schweitzer.

Mitä tarkoittaa suoratoistopalvelu?

Suoratoisto on internetin verkkosisällön sisältöpalveluiden lataamis- eli tiedonsiirtotapa. Siinä loppukäyttäjälle palveluntarjoajan tiedoston multimediasisältöä aletaan esittää tilaajalle heti samalla, kun palvelun käyttäjän tiedonsiirron tilauspyyntö on vastaanotettu tilauksen vastaanottajalla. Toiston aikana tiedoston lataus on käynnissä taustasovelluksena samanaikaisesti kuin sen esittäminen käyttäjän päätteellä.

Suoratoistoinen materiaali voi tulla valmiista tiedostosta tai se voidaan luoda reaaliaikaisesti esimerkiksi live-konsertista.