Rakuten TVKuva: Rakuten TV

Rakuten TV on yksi Euroopan johtavista tilausvideo- ja mainosrahoitteisista suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja live-kanavia. Se on osa japanilaista Rakuten-konsernia, joka tunnetaan myös elektroniikkakaupastaan ja verkkokauppa-alustoistaan. Rakuten TV on saatavilla useilla laitteilla, kuten älytelevisioilla, älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja pelikonsoleilla.

Mitä Rakuten TV tarjoaa?

Elokuvat ja TV-sarjat: Rakuten TV:n valikoima sisältää tuhansia elokuvia ja TV-sarjoja eri genreistä, kuten draamaa, komediaa, toimintaa, jännitystä, scifiä ja dokumentteja. Löydät sekä uusia hittejä että klassikoita, sekä Hollywood-tuotantoja että eurooppalaisia ja muita kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja.

Rakuten Originals: Rakuten TV:llä on myös oma alkuperäissisältöä, jota ei löydy mistään muualta. Rakuten Originals -kokoelma sisältää palkittuja sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, jotka on tuotettu yhteistyössä alan parhaiden tekijöiden kanssa.

Live TV: Rakuten TV:n avulla voit katsoa myös live-kanavia, joihin kuuluu uutisia, urheilua, viihdettä ja lastenohjelmia. Kanavavalikoima vaihtelee alueittain, mutta tarjolla on aina jotain jokaiselle.

Ilmainen sisältö: Rakuten TV:llä on myös laaja valikoima ilmaista sisältöä, johon kuuluu elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja live-kanavia. Ilmaisen sisällön valikoima vaihtelee, mutta löydät aina jotain katseltavaa.

Rakuten TV:n ominaisuudet

Laaja laitetuki: Rakuten TV on saatavilla useilla laitteilla, joten voit katsoa sisältöä missä ja milloin tahansa.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Rakuten TV:n käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä, joten löydät etsimäsi nopeasti ja helposti.

Henkilökohtaiset suositukset: Rakuten TV suosittelee sinulle sisältöä, joka perustuu katselutottumuksiisi.

Monikielisyys: Rakuten TV on saatavilla useilla kielillä, joten voit katsoa sisältöä omalla äidinkielelläsi.

Lapsilukko: Rakuten TV:ssä on lapsilukko, jonka avulla voit rajoittaa lasten pääsyä tiettyyn sisältöön.

Rakuten TV:n hinta

Rakuten TV:n hinta vaihtelee sen mukaan, mitä sisältöä haluat katsoa. Voit valita joko tilausmallin tai maksaa yksittäisistä elokuvista ja TV-sarjoista. Tilausmaksu on alkaen 4,99 euroa kuukaudessa, ja se sisältää pääsyn laajaan valikoimaan elokuvia, TV-sarjoja ja dokumentteja. Voit myös ostaa yksittäisiä elokuvia ja TV-sarjoita hintaan alkaen 1,99 euroa. Rakuten TV:stä löydät myös paljon ilmaista sisältöä katseltavaksi.

Rakuten TV:n hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Laaja valikoima elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja live-kanavia
 • Oma alkuperäissisältö
 • Ilmainen sisältö
 • Laaja laitetuki
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Henkilökohtaiset suositukset
 • Monikielisyys
 • Lapsilukko

Huonot puolet:

 • Tilausmaksu vaaditaan pääsyyn parhaaseen sisältöön
 • Ilmaisen sisällön valikoima on rajoitettu
 • Kanavavalikoima vaihtelee alueittain

Rakuten TV:n arvostelu

Rakuten TV on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja live-kanavia. Se tarjoaa paljon arvoa rahalle: Rakuten TV:n tilausmaksu on suhteellisen edullinen verrattuna muihin suoratoistopalveluihin, varsinkin kun ottaa huomioon laajan valikoiman ilmaista sisältöä.

Alati kasvava kirjasto: Rakuten TV lisää jatkuvasti uutta sisältöä kirjastoon, joten löydät aina jotain uutta katsottavaa.

Hyvä vaihtoehto perheille: Rakuten TV:ssä on laaja valikoima perhe-elokuvia ja -sarjoja, sekä lapsilukko, joka auttaa pitämään lapset poissa sopimattomasta sisällöstä.

Kokeilukäyttö: Rakuten TV tarjoaa usein ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla palvelua ennen kuin sitoudut tilaukseen.

Huomioitavaa: Rakuten TV:n saatavuus ja sisältötarjous vaihtelevat alueittain. Kannattaa tarkistaa palvelun verkkosivuilta, mikä sisältö on saatavilla alueellasi.

Rakuten TV vs. kilpailijat

Suoratoistopalvelumarkkinoilla on kova kilpailu, ja Rakuten TV kilpailee muun muassa seuraavien palveluiden kanssa:

Rakuten TV erottuu kilpailijoistaan seuraavilla tavoilla:

 • Laaja valikoima ilmaista sisältöä: Rakuten TV tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista ilmaisen sisällön valikoimista.
 • Alkuperäissisältö: Rakuten TV:llä on oma alkuperäissis 콘텐츠 (konten-i) eli sisältöä, jota ei löydy muilta suoratoistopalveluilta.
 • Live-TV: Rakuten TV tarjoaa live-kanavia, joita monet muut suoratoistopalvelut eivät tarjoa.

Lopullinen päätös

Rakuten TV on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät monipuolista suoratoistopalvelua, jossa on laaja valikoima elokuvia, TV-sarjoja, dokumentteja ja live-kanavia. Se tarjoaa paljon arvoa rahalle, ja se on erityisen hyvä vaihtoehto perheille. Ilmaisen sisällön laajan valikoiman ja kohtuullisen tilausmaksun ansiosta Rakuten TV on harkinnan arvoinen suoratoistopalvelu.