OnePlus Pad GO

OnePlus Pad GO on tuore tulokas tablettien maailmassa, ja se on herättänyt paljon huomiota edullisella hinnallaan ja tyylikkäällä muotoilullaan. Mutta onko se todella hintansa arvoinen? Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Pad GO:n ominaisuuksiin ja suorituskykyyn, jotta voit päättää, sopiiko se sinulle.

Muotoilu ja näyttö

Pad GO on saatavana kahdessa värissä: vihreänä ja harmaana. Se on valmistettu alumiinista ja siinä on pyöreät reunat, jotka tekevät siitä mukavan pitää kädessä. Tabletti on myös erittäin ohut ja kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa mukana.

Etupuolella on 11,6 tuuman LCD-näyttö, jonka resoluutio on 2000 x 1440 pikseliä. Näyttö on kirkas ja selkeä, ja siinä on hyvät katselukulmat. Se tukee myös Eye Care -tilaa, joka vähentää sinistä valoa ja auttaa vähentämään silmien rasitusta.

Suorituskyky ja akunkesto

Pad GO:ssa on Qualcomm Snapdragon 680 -suoritin, joka on riittävä useimpiin tehtäviin. Tabletti ei ole tarkoitettu pelaamiseen tai vaativien sovellusten suorittamiseen, mutta se selviää helposti peruskäytöstä, kuten verkkoselailusta, videoiden suoratoistosta ja sähköpostin tarkistamisesta.

Akunkesto on hyvä, ja OnePlus Pad GO:n pitäisi kestää yhdellä latauksella noin 10 tuntia. Lataus tapahtuu USB-C-portin kautta, ja mukana tulee 18 watin laturi.

Kamerat ja ohjelmistot

OnePlus Pad GO:ssa on yksi 8 megapikselin takakamera ja yksi 5 megapikselin etukamera. Takakameralla voi ottaa kohtuullisia kuvia, mutta se ei ole mikään huippuluokan kamera. Etukamera sopii videopuheluihin ja selfieihin.

Pad GO toimii Android 12 -käyttöjärjestelmällä. OnePlus on lisännyt käyttöjärjestelmään joitakin omia ominaisuuksiaan, kuten Dark Mode -tilan ja Zen Mode -tilan, joka auttaa sinua keskittymään työhön.

Muuta huomioitavaa

OnePlus Pad GO:ssa on stereokaiuttimet, jotka tarjoavat hyvän äänenlaadun. Siinä on myös microSD-korttipaikka, jolla voit laajentaa tallennustilaa.

Pad GO on erinomainen tabletti niille, jotka etsivät edullista ja tyylikästä laitetta peruskäyttöön. Se on ohut, kevyt ja siinä on hyvä akunkesto. Näyttö on kirkas ja selkeä, ja suorituskyky on riittävä useimpiin tehtäviin.

Jos etsit tablettia pelaamiseen tai vaativien sovellusten suorittamiseen, Pad GO ei ole oikea valinta sinulle. Mutta jos etsit edullista ja luotettavaa tablettia peruskäyttöön, OnePlus Pad GO on erinomainen vaihtoehto.

OnePlus Pad GO:n tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
Näyttö11,6 tuumaa, LCD, 2000 x 1440 pikseliä, 90 Hz virkistystaajuus
SuoritinQualcomm Snapdragon 680
RAM8 GB +
Tallennustila128 GB
Takakamera8 MP
Etukamera5 MP
Akku8000 mAh
KäyttöjärjestelmäAndroid 12
YhteydetWi-Fi 5, Bluetooth 5.2
Paino528 g
Mitat257,4 x 165,3 x 6,4 mm
LisäominaisuudetStereokaiuttimet, microSD-korttipaikka, USB-C-portti

Lisätietoa ja tarkemmat tiedot:
https://www.oneplus.com/fi/oneplus-pad-go