OnePlus Watch 2 Nordic Blue EditionKuva: OnePlus

Kansanvälinen teknologiabrändi OnePlus tuo kaksi mielenkiintoista lisäystä IoT-tuotevalikoimaansa Euroopassa, jotka ovat OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion ja OnePlus Pad Go -tabletin. Molemmat tuotteet esiteltiin Helsingissä järjestetyssä Euroopan lanseeraustapahtumassa osana OnePlussan ekosysteemistrategiaa tarjota ensiluokkaisia Android-laitteita

”Premium Android-brändinä tuotestrategiamme keskittyy tehokkaan ekosysteemin rakentamiseen, joka koostuu korkealaatuisista OnePlus-älypuhelimista, -tableteista, – puetettavista älylaitteista ja -kuulokkeista.” sanoi Bingo Liu, OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja. ”Eurooppa on meille tärkeä alue, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan yhteisöllemme kokonaisvaltaisen nopean ja sulavan tuotekokemuksen. OnePlus Watch 2”

“Nordic Blue Edition kertoo Euroopan merkityksestä ja sitoutumistamme paikalliseen tuotestrategiaan. Tablettivalikoimamme laajentaminen OnePlus Pad Go:lla puolestaan vahvistaa pyrkimystämme tarjota loistavaa teknologiaa kaikkien saataville.”

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition on saanut inspiraationsa skandinaavisesta tyylistä ja muotoilusta, ilmentäen sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Merellisen Pohjolan inspiroimassa kellossa on ainutlaatuinen kaksisävyinen kellotaulu, joka muistuttaa klassisia laivojen GMT-kronometrejä. Kellossa on myös uusi ranneke, jossa yhdistyy ylellinen ja aito nahka sekä ihoystävällinen kumi. 

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition saa virtansa kahdesta piirisarjasta, tarjoten alan johtavan 100 tunnin akunkeston ja tarkan kuntoiluseurannan. OnePlus Watch 2 on saanut tunnustusta yhtenä alan parhaista Android-älykelloista ja oli mm. Elisan ja DNAn myydyin älykello Suomessa maaliskuussa.

OnePlus Watch 2:n tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
Näyttö ja runko1,43 tuuman AMOLED-näyttö, 2.5D safiirilasi, 466 × 466 pikseliä, 326 PPI, kirkkaus 600 nitsiä (normaali), 1000 nitsiä (HBM), ruostumaton teräsrunko
RannekeFluoroelastomeeri + nahka, ruostumaton teräs solki, 140-210 mm ranteen ympärysmitta
Muisti2 Gt RAM + 32 Gt ROM, 4 Gt EMMC RTOS järjestelmää varten
KäyttöjärjestelmäWear OS 4 + RTOS, Android 8.0 tai uudempi (iOS ja Android (Go edition) ei yhteensopivia)
YhteydetBluetooth, WiFi 5G/2.4G (802.11 a/b/g/n)
GPS ja paikannusKaksoistaajuus-GPS L1+L5, GPS, Galileo, Beidou, GLONASS, QZSS
SensoritKiihtyvyyssensori, gyroskooppi, optinen sykesensori, optinen pulssioksimetri-anturi, geomagneettinen sensori, valosensori, barometri
Akku500mAh, latausaika 60 min, VOOC-pikalataus (10 min latauksella 24 tuntia käyttöaikaa), akunkesto: aktiivisella käytöllä jopa 48 tuntia, älykäs-tilassa jopa 100 tuntia, virransäästö-tilassa jopa 12 päivää
Mitat ja paino47,0 x 46,6 x 12,1 mm, 49 g (ilman hihnaa), 80 g (hihnan kanssa)
Suojaus5ATM, IP68, MIL-STD-810H
Myyntipakkauksen sisältöOnePlus Watch 2 ja ranneke, laturi, USB-C to USB-A -kaapeli, pikaopas, turvallisuusohje
TakuuValmistajan myöntämä 2 vuoden takuu

OnePlus Pad Go laajentaa OnePlussan tablettitarjontaa Euroopassa

OnePlus Pad Go tabletissa on markkinoiden korkeimpia resoluutioita (2.4K) ja se tarjoaa tien OnePlus-ekosysteemiin edullisemman hintaluokan tablettina. 

Visuaalista suorituskykyä täydentää Dolby Atmos -äänentoisto ja silmäystävälliset Eye Care -toiminnot. OnePlus Pad Gon näytössä on myös TÜV Rheinlandin Full Care Display -sertifikaatti, mikä korostaa OnePlusin sitoutumista käyttäjien hyvinvointiin. 

OnePlus Pad Go mahdollistaa synergiaetuja OnePlus-älypuhelimien kanssa tarjoten älykkäitä ominaisuuksia kuten esimeriksi Content Syncin, joka mahdollistaa leikepöydän ja valokuvagallerian jakamisen suoraan tabletin ja OnePlus-älypuhelimien välillä.

OnePlus Pad Go
Kuva: OnePlus

Myynti- ja saatavuustiedot

OnePlus Watch 2 Nordic Edition -erikoisversion suositushinta on 379 € ja kello on saatavilla Suomessa eksklusiivisesti vain Elisalta. Nordic Edition -erikoisversio tulee ennakkomyyntiin heti lanseerauksesta 23.4. klo 17.00 ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta. OnePlus Pad Go:n suositushinta on 329 € (8+128 Gt) ja tabletti tulee Suomessa myyntiin laajasti OnePlussan virallisille jälleenmyyjille heti lanseerauksesta alkaen.

Lisätieto laitteista löydät OnePlussan omilta verkkosivuilta:
https://www.oneplus.com/fi/