LG WashTower

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Erillisen pesukoneen ja kuivausrummun yhdistävä WashTower esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa FIFA 2022 -tapahtumassa. Pesutorni on saatavilla Suomessa vuoden 2023 alusta alkaen.

Kompakti, käyttäjäystävällinen ja kestävä

LG:n pesutorni sopii tehokkaan tilankäyttönsä ansiosta pesuratkaisuksi pieniin tiloihin, kuten kylpyhuoneiseen. Samalla koneiden suuret kapasiteetit mahdollistavat suurtalouksien pyykkimäärien vaivattoman käsittelyn. Pesukoneen kapasiteetti on huikeat 13kg ja kuivausrummun 10kg. Yhteisen ohjauspaneelin avulla käyttäjä voi hallita molempia kodinkoneita kätevästi samasta paikasta. Tornin normaalia matalampi korkeus helpottaa yläpuolella sijaitsevan kuivausrummun käyttöä ja huoltoa. Korkean energialuokituksen koneet edistävät kestävää energiankulutusta vaikuttaen samalla myönteisesti kotitalouksien sähkölaskuihin.

LG on saavuttanut korkeimman tason EcoVadin vuoden 2022 kestävän kehityksen arvioinnissa. Platinatason saavuttaa vuosittain vain yksi prosentti arvioiduista yrityksistä.

Älykkäät ominaisuudet

WashTower hyödyntää edistyksellistä pesutekniikka pidentääkseen vaatteiden elinkaarta. AI DD™:n (Artificial Intelligence Direct Drive™) –tekoäly tunnistaa pyykin painon lisäksi kankaiden laadun mukauttaen asetuksiaan jokaisen pyykkilastillisen mukaan. Älykkäät pesuohjelmat takaavat pyykin hellävaraisen käsittelyn sekä kankaiden ja värien säilymisen mahdollisimman pitkään.

Kuivausrumpu synkronoi asetuksensa pesukoneen mukaan Smart Pairing™ -toiminnon avulla.

Tietoja uudesta WashTower™ Compact -pesutornista

  • Tilatehokas: sopii sekä suuriin kotitalouksiin että pienempiin tiloihin suuren pesukapasiteetin ja kompaktin rakenteen ansiosta.
  • Käyttäjäystävällinen ja tehokas edistyksellisten toimintojen, kuten AI DD:n, Smart Pairingin ja TurboWashin, ansiosta.
  • Tarkat anturit, jotka tunnistavat kankaan tyypin ja painon, takaavat äärimmäisen hellävaraisen pesun.
  • Pesukoneen energialuokka A ja kuivausrummun energialuokka A+++.
  • Naarmuuntumattomasta, karkaistusta lasista valmistetut ovet takaavat kestävän muotoilun.

Lähde: LG

KATSO MYÖS:


Muuta luettavaa muualta

Joulu tekee jälleen tuloaan, mutta mitä sitä söisi tänä jouluna? Oletko kokeillut jo Uuniriisipuuroa?

Joulu tulee ja monet alkaa miettiä syötävää jouluun. Monet tekee perinteisesti  riisipuuroa kattilassa, mutta oletko kokeillut, että miltä maistuisi uuniriisipuuro uunissa tehden. Jouluna sitä miettii useasti, että mitä jouluruokaa sitä tekisi. Tutustu muihin vinkkeihin ja keskusteluihin sekä uutisiin jouluntaikaa.com verkkosivuilla. Löydät sivuilta myös jouluradio sivuston, jos mielesi tekee mieli kuunnella jouluista musiikkia.