HP:n uutuudet sujuvoittavat etätyötäHP:n uutuudet sujuvoittavat etätyötä

HP julkistaa uutuuksia helpottamaan hybridityötä. Viime vuosien aikana työskentelytavat ovat olleet murroksessa ja ihmiset haluavat työskennellä yhdessä joustavasti, missä sitten ikinä ovatkaan. Teknologia ja HP:n uutuudet auttavat työn tekemisen muutoksessa.

Uusi liikkuva toimisto – HP Dragonfly Folio G3

HP Dragonfly Folio G3

HP tarjoaa jatkossakin ensiluokkaisia tuotteita Dragonfly-valikoimassaan. HP Dragonfly Folio G3 muuntuu saumattomasti kannettavasta tietokoneesta tabletiksi ja tekee ideoiden luomisen ja jakamisen mahdolliseksi missä tilanteessa tahansa. Uutuus yhdistää kannettavan tietokoneen tuottavuuden ja tabletin käyttömukavuuden yhteen laitteeseen.

HP Dragonfly Folio -kynä tekee ideoinnista ja muistiinpanojen teosta luonnollista. Kynä pysyy magneetilla kiinni laitteessa ja siinä on kolme ohjelmoitavaa nappia. Langaton lataus hoituu täyteen 30 minuutissa. HP Presence -videoneuvotteluominaisuuksilla varustetussa laitteessa on 8MP kamera, jonka 100 asteen kuva seuraa automaattisesti puhujaa. Dynamic Voice Leveling -toiminto pitää huolen, että puhujan ääni kuuluu ja tekoälypohjainen taustamelun hiljennys vaimentaa turhat äänet.

HP Dragonfly Folio G3 on valmistettu kierrätetystä magnesiumista, alumiinista ja merimuovista. Intel vPro® 12. sukupolven Intel® Core™ -suorittimilla varustettu HP Elite Dragonfly Folio G3 pystyy käsittelemään resurssi-intensiivisiä projekteja ja vaativia sovelluksia helposti. Suorituskyvyn parantamiseksi siinä on päivitetty jopa 32 Gt LPDDR5 muisti ja tallennustilaa jopa 2 Tb.

HP Wolf Security for Business tarjoaa kestävän suojan haittaohjelmia ja hakkerointia vastaan. Uudet saumattomat laiteohjelmistot vähentävät päivityksiin kuluvaa aikaa 50 % ja antavat käyttäjälle mahdollisuuden jatkaa työtä BIOS- ja laiteohjelmistopäivitysten aikana. HP Privacy Alert ilmoittaa käyttäjälle, kun ulkopuoliset katselevat heidän näyttöään. Käyttäjä voi nopeasti ottaa valinnaisen HP Sure View -näkymän käyttöön hämärtääkseen näytön ei-toivotuilta katseilta.

Uusi kotistudio – HP 34” All-in-One Desktop PC

HP 34 All-in-One Desktop PC

HP 34” All-in-One Desktop PC antaa käyttäjälleen mahdollisuuden siirtää irrotettavan, magneettisen 16 megapikselin (4MP binned) kameran eri kohtiin näytön reunassa parhaan kuvakulman löytämiseksi. Käyttäjät voivat myös suunnata kameran työpöytäänsä kohti, jotta he voivat jakaa käsin kirjoitettuja muistiinpanoja videopuhelun aikana. Korkearesoluutioinen kamera ja uusi HP Keystone Correction -ohjelmisto rajaavat jaetun sivun tai valkotaulun juuri oikeaan kokoon. HP Be Right Back -ominaisuus mahdollistaa videokuvan vaihtamisen hetkeksi pysäytyskuvaksi.

Luova voimanpesä, HP:n 34 tuuman all-in-One -pöytätietokone tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen tinkimättömällä 34 tuuman 5K-näytöllä, jonka kuvasuhde on 21:9. 5K WUHD (5120×2160) -näyttö tarjoaa syvän kuvan ja eloisat värit ja suojaa silmiäsi TÜV-sertifioidulla HP Eye Ease -sinivalosuodatuksella.

Maailman tehokkain kaupallinen all-in-One-tietokone on varustettu Intel vPro® 12. sukupolven Intel®-suorittimilla ja NVIDIA® GeForce RTX™ -näytönohjaimella. DDR5-muistia voi päivttää halutessaan jopa 128GB asti.

HP Z32k G3 4K ​USB-C-näyttö

HP Z32k G3 4K USB-C -näyttö

HP Z32k G3 4K USB-C -näyttö on maailman ensimmäinen Thunderbolt™ 4 -teknologialla varustettu IPS Black -näyttö. Uuden Z-sarjan näytön IPS Black -paneeli takaa syvemmät mustan sävyt, elävämmät värit ja 98 % P3 -väritoiston 4K-resoluutiolla. Perinteiseen IPS-paneeliin verrattuna kaksinkertaisen kontrastisuhteen ansiosta mielikuvituksellisimmatkin luomukset heräävät näytöllä henkiin. Näytössä on KVM-kytkin ja Thunderbolt™ 4 -liitäntä, joka mahdollistaa toisen 4K-näytön ketjuttamisen yhdellä kaapelilla.

Uusi kuvakulma hybridityöhön – HP 965 4K -webcam

HP 9065 4K webcam

HP 965 4K -webcam antaa käyttäjien striimata kristallinkirkasta videokuvaa 4K-resoluutiolla. HP Presence – videoneuvotteluominaisuuksilla varustettu kamera löytää kasvot tekoälyn avulla ja tarkentaa puhujaan automaattisesti. 18 mm F2.0 -objektiivi tekee kuvasta terävän. Äänet ovat selkeät kohinanvaimennuksen ja kahden mikrofonin ansiosta. Kamera on myös Zoom-sertifioitu, eli toimii saumattomasti Zoomin kanssa.

 

Pidä työntekijät tuottavina ja tyytyväisinä HP Proactive Insightsin avulla

HP Proactive Insights tarjoaa IT-osastoille kehittynyttä tekoälyä ja tietoa työntekijöiden laitteiden käyttökokemuksen optimoimiseksi. Uudistettu laitekannan hallintapalvelu antaa IT-ammattilaisille ja palveluntarjoajille mahdollisuuden optimoituun laitestrategiaan hybridiympäristössä. Monet käyttäjät suunnittelevat laitteiden päivittämistä Windows 11 -käyttöjärjestelmään ja nyt IT-osastot voivat toteuttaa hallitun siirtymän. Uudet, muokattavat analytiikka-hallintapaneelit huomaavat ongelmat jo ennen niiden vaikutuksia ja helpottavat laiteohjelmistojen pitämistä ajan tasalla. Uusi Digital Experience Scorecard mahdollistaa työntekijöiden laitekokemuksen mittaamisen laitteiden kunnon, suorituskyvyn ja turvallisuuden osalta.

Lähde: HP


Muuta luettavaa muualta:

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.