Gigantti Xiaomi RedmiGigantin elokuun myydyimmät puhelimet TOP 10 – Xiaomi Redmi yllätti

Apple ja Samsung ovat ylivoimaisia Gigantin elokuun myydyimpien puhelimien listalla, mutta listan viimeiseltä sijalta löytyy myös monelle kuluttajalle uusi tuttavuus: Xiaomi Redmi Note 11 pro 5G. Taittuvat puhelimet eivät vielä yllä myydyimpien puhelimien terävimpään kärkeen, mutta tarjoavat nostalgiaa ja ketterää käyttökokemusta nuorille aikuisille.

Kodinelektroniikkaketju Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -lista täyttyi elokuussa jälleen Samsungin ja Applen suosikkimalleilla. Samsung A13 jatkaa elokuussa Gigantin suosituimpana puhelimena, ja sitä seuraa Applen uusimmat lippulaivamallit sekä peräti neljä muuta Samsungin A-sarjan mallia. Listan hännille on kuitenkin noussut yllättäjä, joka saattaa olla monelle kuluttajalle vielä tuntematon.

“Xiaomin Redmi Note 11 pro 5G on virkistävä uusi tuulahdus TOP 10 -kastiin. Se tarjoaa todella hyvän suorituskyvyn omassa hintaluokassaan, ja onkin etenkin nuorten aikuisten suosiossa”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo.

Samsungin, Applen ja OnePlussan kestosuosikit ovat hallinneet kuukauden myydyimmät puhelimet -listaa poikkeuksetta viime kuukaudet. Xiaomi Redmi Note 11 pro 5G on ensimmäinen uusi puhelinmerkki listalla kolmeen kuukauteen.

Taittuvat puhelimet tarjoavat nostalgiaa ja käytännöllisyyttä

Kuukauden myydyimpien puhelimien TOP 10 -listalle ei ole vielä yltänyt yhtään taitettavaa mallia, mutta trendi on nousujohteinen. Vaikka taittuvat puhelimet ovat olleet jo useamman vuoden markkinoilla, ovat kuluttajat löytäneet tiensä niiden pariin vasta viime aikoina.

“Taittuvat puhelimet alkavat selkeästi löytämään oman käyttäjäkuntansa, ja edelliseen vuoteen verrattuna niitä myydään huomattavasti enemmän. Alussa kuluttajat saattoivat vierastaa taittuvia puhelimia ja pelätä, kestääkö puhelin todella taivuttamista”, Helistö kertoo.

Samsungin taitettavat Fold ja Flip -puhelimet tarjoavat ratkaisuja moneen makuun. Taittuvien puhelimien suuremman näyttöalan ansiosta niiden käytettävyys ja soveltuvuus viihdekäyttöön kasvaa. Samsung Fold muuntuu isoa ruutua vaativan kuluttajan käsissä tabletiksi, kun taas Flip mahtuu simpukkapuhelimen lailla kätevästi pieneenkin taskuun. 2000-luvun alun nostalgiaa herättävät Flip-mallit ovatkin etenkin nuorten aikuisten suosiossa.

TOP 10 -lista

  1. Samsung Galaxy A13 (1.)
  2. Apple iPhone 13 (7.)
  3. Samsung Galaxy A22 (3.)
  4. Apple iPhone 12 (5.)
  5. Samsung Galaxy A03 (9.)
  6. Samsung Galaxy A53 (4.)
  7. Samsung Galaxy A33 (-)
  8. Apple iPhone 11 (8.)
  9. Apple iPhone 13 Pro (10.)
  10. Xiaomi Redmi Note 11 pro 5G (-)

Lähde: Gigantti
Kuva: Gigantti

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi lapsellesi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa? Esimerkiksi älykello nuorelle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.