Dustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa - Aloittaa yhteistyön Truesecin kanssaDustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa - Aloittaa yhteistyön Truesecin kanssa

Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva johtava verkossa palveleva IT-kumppani Dustin vahvistaa tietoturvatarjontaansa ja aloittaa yhteistyön kyberturvallisuusyrityksen Truesecin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa Dustinin hallittuihin palveluihin liittyvää tietoturvatarjontaa. Palvelut on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa tietoturvaosastoa.

Kyberuhkien ja tietomurtojen määrä on lisääntynyt viime aikoina voimakkaasti nopean teknisen kehityksen ja lisääntyneen digitalisaation seurauksena. Turvallisuushaasteet ovat suuria, ja monet yritykset joutuvat tietomurtojen ja petosten kohteeksi tietämättään. Monien pienten ja keskisuurten yritysten kannalta tilanne on hankala, sillä ne altistuvat samoille riskeille kuin suuremmatkin yritykset, mutta niillä ei useinkaan ole samoja mahdollisuuksia investoida tietoturvaan.

– Täydentämällä ”Modern Workplace” -palveluamme standardoidulla moduulilla tarjoamme asiakkaille nyt mahdollisuuden parantaa tietoturvaansa houkuttelevaan hintaan. Yritys voi valvoa järjestelmiään vuorokauden ympäri, ja jos poikkeamia havaitaan, ne pysäytetään. Yritys voi jatkaa toimintaansa keskeytyksettä, sillä suojaus toimii ennakoivasti, Dustinin EVP SMB Nordic Rebecca Tallmark sanoo.

Truesecille yhteistyö merkitsee myös sitä, että yritys tavoittaa nyt kohderyhmän, jota se ei tavallisesti saavuttaisi.

– Haluamme auttaa Dustinin asiakkaita suojautumaan tietomurroilta. Lisäämme yhdessä kyberturvallisuutta parantamalla palvelujemme saatavuutta, niin että yhä useampi asiakas voi hyötyä niistä.

Se motivoi meitä suuresti, sillä tavoitteenamme on auttaa yrityksiä ja yhteiskuntaa ehkäisemään tietomurtoja ja minimoimaan niiden aiheuttamat vahingot, sanoo Anna Averud, Truesec Groupin toimitusjohtaja.

Palvelun ostamiseksi yrityksen on täytettävä tiettyjä tietoturvaparametreja. Siten Dustin voi luoda peruskokoonpanon ympäristöä varten ja ylläpitää sitä, niin että ympäristö on aina ajan tasalla.

Palvelua tarjotaan Dustinin kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla 2. syyskuuta alkaen.

– Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia siitä, että voimme tarjota erittäin hyviä tietoturvaratkaisuja. Truesec on yksi Pohjoismaiden suurimmista tietoturvayrityksistä, ja sillä on johtavaa kyberturvallisuusosaamista. Teemme yhdessä jotain täysin ainutlaatuista ja täytämme asiakkaiden tarpeet tavalla, jota kukaan muu toimija ei tällä hetkellä tarjoa, Rebecca Tallmark toteaa lopuksi.

Lähteet: Dustin / MyNewsDesk


Etsitkö lainaa nopeasti putkiremonttia varten?

Putkiremontti eli linjasaneeraus tarkoittaa rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. Perinteinen putkiremontti tarkoittaa, että koko kiinteistössä uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet. Tämän lisäksi korjataan kiinteistön rakenteita tarpeen mukaan. Tätä varten laina nopeasti saattaa tulla vastaan, jos rahat ei tahdo riittää kattamaan koko putkiremonttia.