Honor 90Kuva: Honor

Honor 90 on tyylikäs ja tehokas älypuhelin, joka on varustettu huippuluokan kameroilla. Se on uusin tulokas Honorin suositusta 90-sarjasta, ja se tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät uutta älypuhelinta.

Tyylikäs muotoilu

Honor 90 on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä, kuten musta, vihreä ja valkoinen. Puhelimessa on lasinen etu- ja takakupu ja ohut metallikehys, joka antaa sille premium-tunteen. 6,7 tuuman OLED-näyttö on kirkas ja selkeä, ja siinä on 120 Hz:n virkistystaajuus, joka takaa sujuvan käyttökokemuksen.

Tehokas suorituskyky

Honor 90:ssä on tehokas Qualcomm Snapdragon 695 -prosessori, joka takaa sujuvan suorituskyvyn kaikissa sovelluksissa ja peleissä. Puhelimessa on myös 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

Huippuluokan kamerat

Honor 90:n pääkamerajärjestelmä on yksi sen parhaista ominaisuuksista. Puhelimessa on 200 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Pääkameralla voit ottaa uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia, ja ultralaajakulmakameralla voit ikuistaa laajat maisemat. Makrokameralla voit ottaa lähikuvia pienistä yksityiskohdista.

Pitkä akun kesto

Honor 90:ssä on 5000 mAh:n akku, joka tarjoaa pitkän akunkeston. Voit käyttää puhelinta koko päivän ilman latausta, eikä sinun tarvitse huolehtia akun loppumisesta kesken päivää.

Honor Magic UI 6.0

Honor 90 toimii Honor Magic UI 6.0 -käyttöjärjestelmällä, joka perustuu Android 12:een. Käyttöjärjestelmä on sulava ja helppokäyttöinen, ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät älypuhelimen käytöstä entistäkin nautinnollisempaa.

Honor 90 on erinomainen älypuhelin, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Se on tyylikäs, tehokas ja siinä on huippuluokan kamerat. Jos etsit uutta älypuhelinta, Honor 90 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Honor 90:n tekniset tiedot

OminaisuusTiedot
Näyttö6,7 tuuman AMOLED, 120 Hz virkistystaajuus
SuoritinQualcomm Snapdragon 695
RAM-muisti8 Gt
Tallennustila256 Gt
Takakamera200 MP pääkamera, 50 MP ultralaajakulmakamera, 2 MP makrolinssi
Etukamera50 MP
Akku5000 mAh
KäyttöjärjestelmäAndroid 13, MagicOS 7.1
Yhteydet5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
Mitat161,9 x 71,9 x 7,7 mm
Paino179 g
VäritMidnight Black, Emerald Green

Huomaa: Nämä ovat Honor 90:n perustekniset tiedot. Tarkat tiedot voivat vaihdella alueesta ja operaattorista riippuen.

Lisätietoja Honor 90:stä löydät Honorin virallisilta verkkosivuilta: https://www.honor.com/fi/.