Honor 90 LiteKuva: Honor

Honor 90 Lite on äskettäin markkinoille tullut älypuhelin, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja laajan valikoiman ominaisuuksia. Siinä on tehokas prosessori, 90 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö, kolmoiskamerajärjestelmä ja pitkäkestoinen akku. Puhelimessa on myös tuki 5G-verkoille, joten voit nauttia nopeista latausnopeudet ja sujuvasta suoratoistosta.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,7 tuuman LCD, 90 Hz virkistystaajuus
 • Prosessori: MediaTek Dimensity 6020
 • RAM: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt tai 256 Gt
 • Takakamera: 100 MP pääkamera, 5 MP ultralaajakulmakamera, 2 MP makrokamera
 • Etukamera: 16 MP
 • Akku: 4500 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12, Magic UI 6.1
 • Yhteydet: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
 • Mitat: 164,7 x 75,5 x 8,4 mm
 • Paino: 191 g

*Tarkista tarkat tiedot vielä valmistajan tai myyjän sivuilta. (linkki dna kauppaan jutun lopussa)

Design ja ulkoasu

Honor 90 Lite on tyylikäs ja moderni älypuhelin, joka on saatavana useissa eri väreissä. Siinä on ohut ja kevyt muotoilu, joka tekee siitä mukavan pitää kädessä. Puhelimen etuosassa on suuri 6,7 tuuman näyttö, jossa on kapeat kehykset ja reikä etukameraa varten. Takana on kolmoiskamerajärjestelmä ja Honor-logo.

Näyttö

Honor 90 Litessä on 6,7 tuuman LCD-näyttö, jossa on 90 Hz:n virkistystaajuus. Tämä tarkoittaa, että näyttö on sulava ja reagoiva, mikä tekee pelaamisesta ja videoiden katselusta nautinnollisempaa. Näyttö on myös kirkas ja terävä, ja siinä on hyvät katselukulmat.

Suorituskyky

Honor 90 Liteä ohjaa MediaTek Dimensity 6020 -prosessori, joka on riittävän tehokas käsittelemään useimmat tehtävät. Puhelimessa on myös 8 Gt RAM-muistia, joten voit suorittaa useita sovelluksia samanaikaisesti ilman ongelmia. Tallennustilaa on saatavana 128 Gt tai 256 Gt, ja voit laajentaa sitä microSD-kortilla.

Kamerat

Honor 90 Litessä on kolmoiskamerajärjestelmä takana, joka koostuu 100 MP pääkamerasta, 5 MP ultralaajakulmakamerasta ja 2 MP makrokamerasta. Pääkamera ottaa laadukkaita kuvia hyvissä valaistusolosuhteissa, ja ultralaajakulmakameralla voit ottaa laajakulmakuvia. Makrokamera sopii lähikuvien ottamiseen pienistä yksityiskohdista.

Etukamerassa on 16 MP tarkkuus, joten voit ottaa laadukkaita selfieitä ja videopuheluita.

Akku

Honor 90 Litessä on 4500 mAh akku, joka kestää helposti koko päivän normaalilla käytöllä. Puhelin tukee myös 35 watin pikalatausta, joten voit ladata sen nopeasti tyhjästä täyteen.

Käyttöjärjestelmä

Honor 90 Lite toimii Android 12 -käyttöjärjestelmällä ja siinä on Honorin oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Käyttöliittymä on tyylikäs ja helppokäyttöinen, ja siinä on monia mukautusvaihtoehtoja.

Hinta ja saatavuus

Honor 90 Liten hinta on noin 250 euroa tai 199 euroa tarjouksesta, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyisen hintaisen älypuhelimen. Puhelin on saatavana useista verkkokaupoista ja liikkeistä.

DNA: https://kauppa.dna.fi/tuote/p/honor-90-lite-5g