POP Pankki mahdollistaa Google Pay -mobiilimaksamisen

POP Pankki mahdollistaa Google Pay -mobiilimaksamisen 14.2.2022 lähtien. Maksukortin voi liittää Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen yleistyy nopeasti suhteessa käteisen käyttöön. Suomen Pankin mukaan mobiilimaksamista hyödynsi jo 48 prosenttia kuluttajista*. Mobiilimaksujen arvo oli 3 prosenttia suhteessa korttimaksuihin, mutta tämä arvo on noussut lyhyessä ajassa jo 62 prosenttia”, taustoittaa POP Pankin liiketoimintapäällikkö Harriet Gabrielsson.

”Uskomme, että mobiilimaksaminen yleistyy sitä nopeammin, mitä enemmän mobiilimaksamista voi eri paikoissa hyödyntää. Olemme iloisia, että voimme osaltamme tarjota tämän monella tapaa sujuvan ja turvallisen maksutavan asiakkaillemme”, Gabrielsson jatkaa.

Kätevä Google Pay -maksaminen

Google Paylla voi maksaa alle 50 euron lähimaksurajan olevat ostokset viemällä mobiililaite maksupäätteen lähelle. Rajan yli menevät ostokset voi maksaa avaamalla laitteen lukitus ja viemällä laite maksupäätteen lähelle.

Maksukortin voi liittää Google Payhin Google Pay -sovelluksessa tai POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa. Käyttäjän korttitietoja ei säilytetä Google Payssa vaan maksun lähettämiseen käytetään laitekohtaista numeroa. Näin varsinaisiin korttitietoihin ei  pääse käsiksi, jos puhelin varastettaisiin.

Miten Google Paylla maksetaan?

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

  1. Lataa Google Pay -sovellus Google Play -kaupasta ja avaa se.
  2. Napauta ”Lisää +” Maksu-välilehdellä ja seuraa ohjeita.
  3. Hyväksy ehdot.
  4. Vahvista kortin rekisteröinti POP Pankin-sovelluksella. Voit myös liittää maksukortin POP Pankin mobiilisovelluksessa POP Mobiilissa.

Lähteet: STT Info