Garmin vívoactive 5Kuva: Garmin

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon, jossa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa. Koska kellon akku kestää jopa 11 päivää älykellotilassa, lataamisesta ei tarvitse jatkuvasti huolehtia. Laite tallentaa vuorokauden ympäri tärkeitä hyvinvointitietoja, kuten stressitaso, Body Battery ja unitiedot, joihin kuuluvat henkilökohtainen uniohjeistus ja torkkujen rekisteröinti.

“Aktiiviseen elämään suunniteltu vívoactive 5 on tyylikäs, kohtuuhintainen älykello, joka on pullollaan hyödyllisiä ominaisuuksia. Päivän kiireissä ja kotona rentoutuessa vívoactive 5 tarjoaa henkilökohtaista kuntovalmennusta, yksilöityjä hyvinvointivinkkejä, yksityiskohtaisia unitilastoja ja paljon muuta. Älykello auttaa ymmärtämään, miten kokonaisvaltaiset hyvinvointi- ja liikuntatavoitteet ovat saavutettavissa.” – Garmin -yhtiön Dan Bartel

Uutta vívoactive 5 -älykellossa

  • Kirkkaalta AMOLED-näytöltä on helppo tarkistaa hyvinvointi- ja liikuntatiedot, älykkäät ilmoitukset, jne.
  • Parempi akunkesto – jopa 11 päivää älykellotilassa – tarkoittaa, että käyttäjä voi keskittyä tekemään mitä haluaa kellon lataamisen sijasta.
  • Unen laadun pisteytys ja henkilökohtainen ohjeistus kertovat, kuinka paljon unta tarvitaan ja miten sitä voi parantaa. Sisältää lisäksi eri univaiheiden ja torkkujen seurannan sekä näyttää tärkeitä uneen liittyviä tietoja, kuten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisessä hyödyllisen sykevälivaihtelun (HRV) ja Pulse Ox -happisaturaatiotiedot.
  • Näyttää heti heräämisen jälkeen unta, palautumista, sykevälivaihtelua, säätä, jne. koskevat tiedot sisältävän aamuraportin (kun älykello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen).
  • Torkkujen automaattinen seuranta tai kirjaaminen auttaa ymmärtämään, mitä hyötyä torkuista on keholle ja neuvoo, mihin aikaan ja kuinka pitkään kannattaisi torkkua.
  • Jatkuva kehon energiatason seuranta auttaa määrittämään, milloin keho on valmiina treeniin ja milloin levon tarpeessa. Sisältää nyt aiempaa enemmän tietoa unen, torkkujen, päivittäisen aktiivisuuden ja korkean stressitason vaikutuksista energiatasoon.
  • Pyörätuolitilassa laite seuraa työntöjen määrää ja hälyttää painon siirtymisestä. Sisältää pyörätuoliliikkujille tarkoitettuja urheilusovelluksia ja harjoituksia. Uusia ominaisuuksia luotaessa olemassa olevia algoritmeja on muunnettu niin, että ne toimivat mielekkäästi pyörätuoliliikkujan kannalta.
  • Auttaa ymmärtämään, mitä hyötyä harjoituksista on keholle ja kuinka paljon aikaa liikuntasuorituksista palautumiseen tarvitaan.
  • Ohjatut meditaatioharjoitukset auttavat lieventämään stressiä, levottomuutta, jne.
  • Valittavissa kaksi kirjasinkokoa älykkäiden ilmoitusten, harjoittelutietojen, jne. tarkasteluun.

Löydä intohimosi

Garmin vívoactive 5 -älykelloon on esiladattu yli 30 urheilusovellusta sisä- ja ulkoliikuntaan, mm. kävely, juoksu, soutu, pickleball, pyörätuoliliikunta. Omia vaihe vaiheelta -harjoituksia voi luoda hyödyntäen Garmin Connect-sovelluksen yli 1.600 harjoitusta ja lähettää ne sitten kelloon. Maksuttomat, mukautuvat Garmin Coach-harjoitusohjelmat voivat auttaa valmistautumaan vähintään 5 km matkoille. Päivittäisen askelmäärän ja kalorinkulutuksen lisäksi vívoactive 5 seuraa keski- ja korkean tason tehominuutteja, VO2 max -arvoa ja paljon muuta.

Kattavaa hyvinvoinnin seurantaa

Garmin vívoactive 5 –älykellossa on paljon hyvinvointi- ja terveysominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään kehoa paremmin ja voimaan paremmin. 11 päivän akunkeston ansiosta kelloa ei tarvitse ladata joka yö, vaan tärkeät hyvinvoinnin seurantatiedot ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. vívoactive 5 seuraa päivin ja öin sykettä, hengitystahtia, Pulse Ox -happisaturaatioa, stressitasoa, jne. Unen aikana kello seuraa sykevälivaihtelua, jonka avulla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtäminen on helpompaa. Naiset voivat lisäksi seurata kuukautiskiertoa ja raskauden etenemistä ja vastaanottaa raskausaikana hyödyllisiä liikunta- ja ruokavaliovinkkejä.

Hyvät yhteysominaisuudet

Tekstiviestit, sähköpostit ja hälytykset voi tarkistaa suoraan vívoactive 5 -älykellon näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Jos käytössä on yhteensopiva Android-älypuhelin, tekstiviesteihin voi myös vastata kellon näppäimistön avulla ja katsoa kuvaviestejä kellon näytöltä. Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet tarjoavat mielenrauhaa lähettämällä kellon käyttäjän reaaliaikaisen sijainnin (silloin kun käytettävissä) sisältävän viestin etukäteen valituille yhteyshenkilöille, jos kellon käyttäjä tuntee olonsa turvattomaksi tai laite rekisteröi tapahtuman. Garmin Pay™ -lähimak­sulla on kätevä maksaa kaupan kassalla ja maksujärjelmissä. Kelloon voi ladata musiikkia ja soittolistoja Spotify®-, Amazon Music- ja Deezer -suoratoistopalveluista (maksullinen tilaus vaaditaan) ja kuunnella musiikkia ilman puhelinta. Hyvinvointi- ja liikuntatiedot voi tarkistaa Garmin Connect-sovelluksessa, Connect IQ™ -kaupasta voi ladata kellotauluja, jne. suoraan kelloon tai etsiä lisää vaihtoehtoja älypuhelinsovelluksessa.

Kevyellä alumiinikehyksellä ja silikonirannekkeella varustettu vívoactive 5 on saatavissa useissa väreissä: musta/grafiitinharmaa, norsunluu/vaalean kullan sävy, tummansininen/metallinhohtoinen tummansininen sekä orkideanvärinen/metallinhohtoinen orkideanvärinen. vívoactive 5 tulee myyntiin Q4/2023 aikana suositushintaan 309,00 euroa.

Lähde: Garmin
Kuva: Garmin