Garmin on tänään esitellyt korkealaatui­sen epix-älykellon, jossa on kirkas AMOLED-näyttö. Safiirilasilla ja titaanikellonkehällä varustettu epix näyttää yhtä vakuuttavalta toimistossa kuin salilla. Koska laitteen akku kestää jopa 16 päivää, epixiin voi luottaa kellon ympäri. Älykello seuraa unta ja energiatasoa, auttaa saavuttamaan uusia tavoitteita tai treenaamaan suureen koitokseen. Epixissä on kattava valikoima hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuranta­ominaisuuksia sekä erinomaiset harjoittelu- ja älytoiminnot.

“Aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu epix on monipuolinen multisport-älykello, jossa on AMOLED-näyttö, poikkeuksellisen pitkä akunkesto sekä kattavat hyvinvointi-, harjoittelu- ja palautumisominai­suudet”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Kaikilla on omat tavoitteensa, ja epix auttaa saavuttamaan niitä askel askeleelta tarjoten vinkkejä ja motivaatiota.”

Tyyliä ja käytännöllisyyttä

Jatkuvaan käyttöön suunnitellussa epixissä yhdistyvät kestävä muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, kuten safiirilasi ja titaani. Älykellossa on 1.3 tuuman jatkuvasti päällä oleva AMOLED-näyttö. Luotetta­vat painikkeet on yhdistetty uuteen, mukautuvaan kosketusnäyttöön. Älykello- ja navigointi­toimintojen käyttö on vaivatonta. Kuntoa ja treenitekniikkaa on helppo parantaa selkeiden animoitujen harjoitusten avulla. Lajeina voimaharjoittelu, sykettä nostava treeni ja jooga. Oletko lähdössä suoraan töistä pelaamaan tennistä? Vaihda epixiin nopeasti sopiva QuickFit-ranneke. Vaihtoehtoina saatavilla metalli-, nahka-, mokka- ja silikonirannekkeita.

Kattavat hyvinvointi- ja terveystiedot

Kun ranteessa on Garmin epix, käytettävissä on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään paremmin oman kehon toimintaa: rannesykeanturi (käyttäjä voi asettaa hälytyksen liian korkeasta tai alhaisesta sykkeestä), hengitystahdin ja stressitason seuranta, kattavat unitiedot, mm. unenlaadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, sekä Body-Battery™-energiatason seuranta. Epix pysyy mukana aktiivisessa elämäntavassa, ja sisältää laajan valikoiman urheilusovelluk­sia, mm. kuntosaliharjoittelu, pickleball & tennis, kiipeily, boulderointi, golf, surffaus ja laskettelu.

Innovatiivinen valmennus ja harjoittelu

Riippumatta siitä, treenataanko 5 km matkalle tai pidempään kisaan, epix voi auttaa valmistautumaan kilpailuun mukautettavien Garmin Coach-harjoitteluohjelmien avulla, joita täydentää maksuton virtuaalinen personal trainer. Epix sisältää suuren valikoiman edistyksellisiä harjoitteluominaisuuksia, kuten PacePro, joka auttaa pitämään yllä oikeaa tahtia ja huomioi myös nousujen jyrkkyyden ennalta määritettyä reittiä juostaessa, ja Real-Time Stamina, joka seuraa ja hallitsee rasitusta auttaen näin välttämään ylirasitusta. Treenaaminen on helpompaa epix-älykellon päivittäin ehdottamien harjoitusten avulla, jotka perustuvat laitteen käyttäjän kuntotasoon, aikaisempiin treeneihin, palautumisaikaan, harjoitushistoriaan ja biometrisiin tietoihin.

Ylivoimaiset navigointitoiminnot

Lähdössä liikkumaan luontoon? Epix on varustettu monitaajuusverkon ja monisatelliittijärjestelmän tuella, mikä parantaa sijaintipaikannuksen tarkkuutta. Epix Sapphire-malliin on esiladattu TopoActive-kartat. Lisäksi on mahdollista ladata maksuttomasti karttoja eri puolilta maailmaa Wi-Fi®-yhteyden kautta. Laskettelijat nauttivat päivitetyistä SkiView-kartoista, joissa on uusia ominaisuuksia ja parempi suoritusyhteenveto. Liikkumisesta on helppo nauttia ilman huolta kellon latauksesta, koska akku kestää jopa 16 päivää älykellotilassa ja jopa 42 tuntia GPS-tilassa.

Käyttäjäystävälliset älyominaisuudet

Epix sisältää paljon hyödyllisiä älyominaisuuksia, mm.

  • Älykkäät ilmoitukset: Ilmoitus puheluista, tekstiviesteistä, some-päivityksistä, kalenterihälytyksistä, jne.
  • Musiikin tallennus: Biisien ja soittolistojen lataus kolmannen osapuolen musiikin suoratoisto­palveluista. Spotify®, Amazon Music ja Deezer on esiladattu älykelloon uuden Connect IQ Store On Device-toiminnon avulla. Connect IQ Store On Devicen avulla voi tutustua suositeltuihin sovelluksiin ja ladata niitä Wi-Fi-yhteyden kautta suoraan kelloon, puhelinta ei tarvita.
  • Turvallisuus ja seuranta: Tapahtumien rekisteröinti (ulkoilma-aktiviteeteissa) ja ja avustus voivat lähettää ennakolta asetetuille yhteyshenkilöille käyttäjän reaaliaikaisella sijainnilla (jos saatavissa) varustetun viestin
  • Garmin Pay: Lähimaksuratkaisun ansiosta maksukortit ja käteisen voi jättää kotiin ja vain vilauttaa kelloa kassalla
  • Mukautus: Sovellusten, widgetien, kellotaulujen, jne. lataus Garmin Connect IQ storesta. Tukee myös Garmin Golf-, Explore- ja Garmin Connect Mobile-sovelluksia

Hinnoittelu ja saatavuus

Epix on saatavissa nyt. Vaihtoehtoina tummanharmaa teräs, musta titaani safiirilasilla ja valkoinen titaani safiirilasille, musta/hiilenharmaa DLC-pinnoitettu titaani safiirilasilla. Suositushinnat: 949,00-1.149,99 euroa. Saatavuus: Q1/2022. Lisätiedot: www.garmin.com

Lähde: MyNewsDesk