Garmin Fusion XS Series

Garmin lanseeraasi uudet 6,5 tuuman Wake Tower -sarjan XS-sarjan kaiuttimet Fusion® Entertainmentilta. Ne tarjoavat kristallinkirkkaan äänen ja myös LED-valaistuksen eloisissa värisävyissä, mikä antaa sinulle vertaansa vailla olevan veneilykokemuksen. Ne ovat edullisia ja sopivat useisiin erityyppisiin veneisiin – XS-sarjan Wake Tower -kaiuttimet perustuvat olemassa oleviin XS-kaiuttimiin ja vahvistimiin ja tarjoavat tehokkaan äänentoiston jopa suurella äänenvoimakkuudella ja kompaktin muotoilun.

Nauti hetkestä

XS-sarjan Wake Tower -kaiuttimet on optimoitu tuottamaan kristallinkirkkaan äänentoiston ja korkean suorituskyvyn akustiikkaa myös suurella äänenvoimakkuudella. Niissä on tyylikäs, määrätietoinen muotoilu ja ne tarjoavat selkeän ja voimakkaan äänen.

Enemmän aikaa vesillä

XS-sarjan Wake Tower -kaiuttimille on useita kiinnitysvaihtoehtoja, joten voit käyttää vähemmän aikaa asennukseen ja enemmän aikaa vesillä nauttimiseen. Lisäksi Fusion Link ™ –sovelluksen ansiosta voit helposti määrittää ja mukauttaa kaiuttimiesi valitsemalla esikonfiguroidut DSP-kaiutinprofiilit1 optimoidaksesi sisäisen äänentoistojärjestelmän.

Verraton veneilykokemus

LED-valaistus voimakkaissa ja eloisissa väreissä punaisena, vihreänä ja sinisenä (RGB), joka parantaa äänielämystä, yhdistää musiikin ja tunnelman. Voit myös ohjata valaistusta Fusionin intuitiivisella langattomalla RGB-kaukosäätimellä tai Fusionin monipuolisella ARX®-kaukosäätimellä2.

XS-sarjalla on Fusions True-Marine -standardi ja 3 vuoden takuu. Ne on suunniteltu kestämään kausi toisensa jälkeen ja kestämään ankaraa meriympäristöä. Wake Tower -kaiuttimien IP67-luokitus on myös pölyn- ja vedenkestävä sekä UV-säteiltä ja suolalta suojattu.

XS-sarjan Wake Tower -kaiuttimet ovat saatavilla väreissä Sports White ja Sports Black, ja ne ovat nyt saatavilla 449€. Säleikköjä on saatavilla useissa eri väreissä, jotta ne voidaan mukauttaa veneesi paremmin. Sports White, Sports Black, Sports Grey, Classic White tai Classic Black. Lue lisää Fusionin laadukkaasta viihdejärjestelmästä osoitteessa Garmin.se.

Lähde: Garmin / MyNewsDesk