Garmin Boat Switch tarjoaa premiumtason digitaalista hallintaa aluksen sähköjärjestelmille ja -laitteille

Garmin® julkisti Garmin Boat Switchin, all-in-one-digitaalisen kytkentäratkaisun, joka toimii saumattomasti Garmin ECHOMAP™- ja GPSMAP®-sarjan karttaplotterien kanssa helpottaakseen sähköisten laitteiden hallintaa ja käyttöä. EmpirBusilla toimiva Garmin Boat Switch korvaa tavanomaisten kaksielementtisten järjestelmien – sulakerasia ja kytkimet – tarpeen ja tarjoaa veneilijöille tavan hallita digitaalisesti erilaisia veneen sähkötoimintoja ohjaamalla jopa 20 piiriä Garmin-karttaplottereiden kautta.

”Moderni teknologia on kasvattanut kuluttajasukupolven, joka odottaa intuitiivista, huipputeknologiaa lähes kaikilla jokapäiväisen elämänsä osa-alueilla. Garmin Boat Switch toivottaa saman tason teknologiaa tervetulleeksi veneilijöille tarjoamalla helpomman ja edullisemman tavan ohjata aluksen toimintoja ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa suoraan ruorista”, sanoi Dan Bartel, Garminin globaalin kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja. ”Digitaalinen kytkentäratkaisumme antaa veneilijöille mahdollisuuden hallita erilaisia veneen toimintoja karttaplotterin kautta valoista ja äänitorveista asuinvesipumppuihin, mikä on arvostettavaa heille, jotka etsivät huippuluokan veneilykokemusta.”

Täysin integroitu komentokeskus

Tarjoaa 20 piirin ohjauksen ja 7 tuloa, joten veneilijät voivat himmentää valot, kytkeä valot päälle ja pois, käyttää äänitorvia ja jopa säädellä vesipumppuja sisäänrakennetulla ajastimella pitämään saaliin hyväkuntoisena kalasumpussa. Syöttöjä voidaan hallita kätevästi suoraan karttaplottereista, jotta voidaan kerätä tietoja veneen akun jännitteestä, pilssipumpun toiminnasta ja muusta.

Pysy kuulolla 

Veneilijät voivat pitää silmällä tärkeitä tietoja polttoaineesta, makeasta vedestä, harmaavedestä, likavedestä sisäänrakennetun säiliön lähettimen tunnistuksen ja kalibroinnin avulla, jota voidaan säätää säiliön koon mukaan. Garmin Boat Switch voi valvoa jopa neljää säiliötä, mikä auttaa veneilijöitä säätelemään polttoainetasoja ja -käyttöä tai huolehtimaan tyhjennettävien säiliöiden valvonnasta.

Yksinkertaistettu asennus

Garmin Boat Switch ei vaadi erikoistyökaluja ja kokoonpanoja asennuksen aikana, joten veneilijät käyttävät vähemmän aikaa järjestelmän asentamiseen ja enemmän aikaa veneilystä nauttimiseen. Pakkauksessa olevien kaapeleiden ja johtosarjojen ansiosta Garmin Boat Switch -järjestelmä eliminoi lisäosien ostamisen, ja se voidaan helposti kytkeä veneeseen. Kun se on asennettu, karttaplotteriin lisätään automaattisesti näkymä, jolla veneilijät voivat sijoittaa, nimetä ja poistaa kytkimiä helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Lisäksi jokaisen kanavan johdotus on värikoodattu ja merkitty kanavan toiminnolla selkeyden ja käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Garmin Boat Switch on saatavilla alkaen Q1/2022 suositushintaan 1139€

Lähde: MyNewsDesk / Garmin