Samsung Electronics

Ruotsalaisen hajuvesitalo Byredon perustaja Ben Gorham lanseeraa kaksi ainutlaatuista matkapuhelinkuorta yhdessä Samsung Electronics Nordicin kanssa. Kuoria on saatavilla rajoitettu erä, ja niitä voi ostaa tästä päivästä lähtien Samsungin verkkosivuilta.

Mobiilikotelo sopii Samsungin tuoreen Galaxy S22 -lippulaivasarjan älypuhelimiin ja tulee saataville kahdessa eri mallissa: Purple Flames ja Smokey Emotions. Molemmissa kuorissa on selkeä estetiikka ja ne heijastavat nykytaidetta.

”Samsung Galaxy S22 -kuoret designed by Ben Gorham ovat kunnianosoitus nousevalle digitaaliselle taidemaailmalle, jossa taide ja teknologia sulautuvat ajattomaksi estetiikaksi. Se heijastaa sitä, keitä olemme taiteilijoina ja uudistajina, ja myös sitä, että suunnittelua ohjaavat arvomme ja halu olla oma itsemme, joka herätetään henkiin teknologian avulla”, sanoo Byredon luova johtaja Ben Gorham.

Uniikit kuoret on valmistettu luonnonmukaisesti viljellystä pellavasta ja ovat täysin kierrätettäviä. Tuotannosta vastaa ruotsalainen A Good Company.

”Kestävyyteen liittyvät innovaatiot ovat täysin linjassa Samsungin toiveen kanssa edistää älyteknologiaa. Siksi meillä on ilo tarjota ainutlaatuinen Ben Gorhamin suunnittelema ja A Good Companyn valmistama erikoispainos Samsung Galaxy S22-sarjalle”, sanoo Samsung Electronics Nordicin liiketoiminnan kehitysjohtaja Oscar Nöjd.

Ben Gorhamin suunnittelemien Samsung Galaxy S22 -kuorten lanseerauksen myötä Samsung Electronics Nordic aloittaa yhteistyön A Good Companyn kanssa. Tämä tarkoittaa, että A Good Company on Samsungin SMAPP-kumppani ja osa Samsung Mobile Accessory Partnership -ohjelmaa.

Nyt lanseeratut uniikit matkapuhelinkuoret ovat nyt ostettavissa osoitteista samsung.com ja agood.com. Kuoria on painatettu yhteensä 5000 kappaleen rajoitettu erä ja ne maksavat 34,99 euroa.

Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ ja S22 -älypuhelimet ovat Samsungin uusimmat korkean suorituskyvyn lippulaivamallit. Uutuuspuhelimissa on muun muassa erityisen pitkä akunkesto ja uusia toimintoja yökuvaukseen. 

Lähde & Kuva: Samsung