Telia puhelimet

Telia on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelimia eri valmistajilta ja hintaluokista. Olitpa sitten etsimässä uusinta lippulaivamallia, edullista peruspuhelinta tai jotain siltä väliltä, Telialta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tässä kattavassa oppaassa perehdymme Telian puhelinvalikoimaan, sopimuksiin, palveluihin ja muihin hyödyllisiin tietoihin, jotka auttavat sinua tekemään parhaan mahdollisen valinnan.

Sisällysluettelo

 1. Telian Puhelinvalikoima: Huippumerkeistä Edullisiin Vaihtoehtoihin
 2. Sopimukset ja Liittymät: Löydä Omiin Tarpeisiisi Sopivin
 3. Telia Recycled: Ekologisesti Kestävä Valinta
 4. Telia Outletin Tarjoukset: Säästä Puhelimissa
 5. Telian Asiakaspalvelu ja Tuki: Apua Puhelimen Valintaan ja Käyttöön
 6. Usein Kysytyt Kysymykset Telian Puhelimista
 7. Yhteenveto: Telia – Luotettava Kumppani Puhelinasioissa

1. Telian Puhelinvalikoima: Huippumerkeistä Edullisiin Vaihtoehtoihin

Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelimia tunnetuilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, OnePlus, Xiaomi ja monet muut. Valikoimasta löydät niin uusimmat lippulaivamallit kuin edullisemmat vaihtoehdot, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva puhelin.

Suosittuja puhelinmerkkejä Telialla:

 • Apple: iPhone-mallit tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan, tehokkaasta suorituskyvystään ja iOS-käyttöjärjestelmän sujuvuudesta.
 • Samsung: Samsung Galaxy -sarja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri hintaluokissa, Android-käyttöjärjestelmällä ja Samsungin omilla innovaatioilla.
 • OnePlus: OnePlus -puhelimet ovat tunnettuja nopeasta latauksestaan, tehokkaasta suorituskyvystään ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan.
 • Xiaomi: Xiaomi tarjoaa edullisia älypuhelimia, joissa on hyvät ominaisuudet ja kilpailukykyinen hinta.

Telian valikoimasta löydät myös muita merkkejä, kuten Nokia, Sony, Motorola ja Honor. Olipa etsinnässäsi sitten tehokas työpuhelin, tyylikäs muotipuhelin tai edullinen peruspuhelin, Telialta löydät varmasti etsimäsi.

2. Sopimukset ja Liittymät: Löydä Omiin Tarpeisiisi Sopivin

Telia tarjoaa erilaisia liittymävaihtoehtoja, joista voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan. Voit hankkia puhelimen esimerkiksi osamaksulla, jolloin maksat puhelimesta kuukausierissä liittymämaksun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa puhelimen suoraan ilman liittymää.

Telian liittymätyypit:

 • Puhe- ja datapaketit: Näissä paketeissa on mukana sekä puheaikaa että dataa. Voit valita paketin koon omien tarpeidesi mukaan.
 • Pelkät datapaketit: Jos käytät puhelinta pääasiassa nettisurffailuun ja sosiaaliseen mediaan, pelkkä datapaketti voi olla hyvä vaihtoehto.
 • Prepaid-liittymät: Prepaid-liittymissä maksat etukäteen puheajasta ja datasta. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää kulutuksesi kurissa.

Telia tarjoaa myös erilaisia perhe- ja yritysliittymiä, joissa saat useamman liittymän yhdellä sopimuksella. Näin voit säästää liittymäkuluissa ja hyödyntää yhteisiä etuja.

3. Telia Recycled: Ekologisesti Kestävä Valinta

Telia Recycled on Telian palvelu, joka tarjoaa kunnostettuja ja käytettyjä puhelimia edulliseen hintaan. Nämä puhelimet ovat läpikäyneet perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen, joten ne ovat täysin toimivia ja hyväkuntoisia. Telia Recycled on erinomainen vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa ja samalla tehdä ympäristöystävällisen valinnan.

Telia Recycledin edut:

 • Edullinen hinta: Kunnostetut puhelimet ovat huomattavasti edullisempia kuin uudet mallit.
 • Ekologinen valinta: Kun ostat kunnostetun puhelimen, vähennät elektroniikkajätteen määrää ja säästät luonnonvaroja.
 • Laadukas ja luotettava: Kaikki Telia Recycled -puhelimet ovat läpikäyneet perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen, joten ne ovat täysin toimivia ja hyväkuntoisia.

4. Telia Outletin Tarjoukset: Säästä Puhelimissa

Telia Outlet on Telian verkkokaupan osio, josta löydät poistuvia malleja ja muita tarjoustuotteita edulliseen hintaan. Outletista voit löytää esimerkiksi edellisen sukupolven lippulaivapuhelimia huomattavasti halvemmalla kuin uutena. Kannattaa siis pitää silmällä Outletin tarjouksia, jos etsit hyvää diiliä.

5. Telian Asiakaspalvelu ja Tuki: Apua Puhelimen Valintaan ja Käyttöön

Telia tarjoaa kattavan asiakaspalvelun ja tuen, joka auttaa sinua puhelimen valinnassa, liittymän avaamisessa ja muissa kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Telian verkkosivuilta löydät myös paljon hyödyllistä tietoa ja ohjeita puhelinten käyttöön.

6. Usein Kysytyt Kysymykset Telian Puhelimista

K: Voinko ostaa Telialta puhelimen ilman liittymää?

V: Kyllä, voit ostaa Telialta puhelimen myös ilman liittymää.

K: Onko Telialla osamaksumahdollisuutta puhelimille?

V: Kyllä, Telia tarjoaa osamaksumahdollisuuden useimmille puhelimille.

K: Mitä eroa on Telia Recycled -puhelimella ja uudella puhelimella?

V: Telia Recycled -puhelimet ovat kunnostettuja ja käytettyjä puhelimia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen tarkastuksen ja kunnostuksen. Ne ovat täysin toimivia ja hyväkuntoisia, mutta huomattavasti edullisempia kuin uudet mallit.

K: Voinko vaihtaa liittymääni Telialla?

V: Kyllä, voit vaihtaa liittymääsi Telialla helposti. Ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun, niin saat apua liittymän vaihtamiseen.

7. Yhteenveto: Telia – Luotettava Kumppani Puhelinasioissa

Telia on luotettava kumppani puhelinasioissa, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelimia, erilaisia liittymävaihtoehtoja ja kattavan asiakaspalvelun. Olipa etsinnässäsi sitten uusin lippulaivamalli, edullinen peruspuhelin tai ympäristöystävällinen vaihtoehto, Telialta löydät varmasti sopivan puhelimen ja liittymän omiin tarpeisiisi.

Toivottavasti tämä kattava opas auttoi sinua löytämään tarvitsemasi tiedot Telian puhelimista. Jos sinulla on vielä kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun.