Android 15 Beta

Globaali teknologiabrändi OnePlus ilmoitti, että sen lippulaivapuhelimet, OnePlus 12 ja OnePlus Open, ovat ensimmäisten joukossa saamassa Googlen uuden Android 15 Beta 1 -testiversion. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö vahvistaa OnePlussan sitoutumista tarjota käyttäjilleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja asettaa yrityksen edelläkävijäksi mobiilimaailmassa.

”OnePlus ja Google ovat tehneet pitkään yhteistyötä ja työskennelleet tiiviisti yhdessä tarjotakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen OxygenOS:n ja Android-käyttöjärjestelmän kautta”, totesi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO) ” Android 15:n myötä olemme varmoja, että sekä kehittäjät että käyttäjät pääsevät hyödyntämään laitteidemme, kuten OnePlus 12:n ja OnePlus Openin täyden potentiaalin.”

Android 15: Uusia Mahdollisuuksia Kameran ja Yhteyksien Parannuksilla

Android 15 keskittyy kameran ja median käyttökokemuksen parantamiseen, tuoden mukanaan useita jännittäviä ominaisuuksia. Uusi Low Light Boost -ominaisuus parantaa huomattavasti heikkovalaistuskuvauksen laatua, ja sovellusten sisäiset kameraohjaimet tarjoavat käyttäjille enemmän hallintaa kuvausprosessiin. Lisäksi Android 15 avaa uusia ohjelmointirajapintoja sovelluskehittäjille, mahdollistaen innovatiivisia ja tehokkaampia sovelluksia.

Yhteyksien parantamiseksi Android 15 tarjoaa sujuvamman NFC-kokemuksen ja helpottaa yhteydenpitoa muiden laitteiden kanssa. Nämä parannukset tekevät älypuhelimen käytöstä entistäkin sujuvampaa ja tehokkaampaa.

OnePlus 12 ja OnePlus Open: Täydellinen Yhdistelmä Suorituskykyä ja Innovaatioita

OnePlus 12 ja OnePlus Open ovat täydellisiä laitteita kokeilla uusia Android 15:n ominaisuuksia. Nopean ja sulavan suorituskyvyn, huippuluokan näytön ja uskomattomien kameraominaisuuksien ansiosta nämä älypuhelimet tarjoavat ainutlaatuisen käyttökokemuksen.

Android 15 Beta 1: Saatavuus

Android 15 Beta 1 tulee ensin saataville OnePlussan viimeisimmälle lippulaivamallille, OnePlus 12:lle, sekä taittuvanäyttöiselle OnePlus Openille. Käyttäjät, jotka haluavat kokeilla uutta käyttöjärjestelmäversiota, voivat rekisteröityä OnePlussan beta-ohjelmaan verkkosivustolla.

OnePlus on sitoutunut tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja yhteistyö Googlen kanssa Android 15:n osalta on osoitus tästä sitoutumisesta. Uusien ominaisuuksien ja parannusten ansiosta Android 15 vie mobiilimaailman uudelle tasolle, ja OnePlus 12 ja OnePlus Open ovat täydellisiä laitteita kokea tämä mullistus.

Lue lisää: https://community.oneplus.com/thread/1595803862105587712