TCL Mini Led TVTCL esittelee maailman suurimman Mini LED -television ja uusimman innovatiivisen älykodin

TCL on Berliinin IFA 2022 -tapahtumassa kaikilla tuotekategorioillaan. Tänä vuonna esillä ovat lifestyle-tuotteet kuten premium Mini LED -televisiot, palkitut soundbarit ja erilaiset älykotituotteet.

TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kulutuselektroniikkabrändeistä, osallistuu tämän vuoden IFA -tapahtumaan Berliinissä 1.-6. syyskuuta. Tämä on ensimmäinen iso fyysinen maailmanlaajuinen kulutus- ja kodinelektroniikkamessu sitten vuoden 2019. Sloganilla ”Inspire Greatness” TCL esittelee laajan kokoelman vuoden 2022 kotiteatteri- ja kotitaloustuotteita, joista monet ovat esillä ensimmäistä kertaa maailmanlaajuisesti, 2 500 neliömetrin interaktiivisella osastolla.

Kotiteatterin ja älykodin uusien tuotevalikoimien lisäksi TCL esittelee maailman suurimman Mini LED -tv:n, 98 tuumaisen QLED-TV:n XL-mallistostaan, 136 tuumaisen 4K-elokuvaseinän, ensiluokkaiset pelimonitorit ja uusimmat soundbar-mallit erikoisvarusteena RAY•DANZ Dolby Atmos.

– Olemme iloisia päästessämme viimeinkin fyysisesti takaisin IFA:an ja olemme ylpeitä saadessamme olla osa tätä vahvaa ja dynaamista alaa. Odotamme innolla vierailijoita messuosastollemme. Teemalla #TCLInspireGreatness näytämme, miten tuotteemme ja palvelumme auttavat ihmisiä elämään ja työskentelemään älykkäämmin ja nauttimaan enemmän vapaa-ajasta, sanoo TCL Electronicsin toimitusjohtaja Shaoyong Zhang.

Kuva: TCL

Mukaansatempaava kotiteatteri isolla kuvalla ja muhkealla äänellä

TCL on keskittynyt Mini LED -teknologian kehittämiseen, mikä näkyy tämän vuoden näyttelyssä. TCL-osastolla vierailijoilla on mahdollisuus ensi kertaa kokea mm. EISA Premium Mini LED TV C835: 4K Mini LED tv upealla kuvanlaadulla ja vangitsevalla Dolby Atmos -äänentoistolla. Lisäksi on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea EISA Best Buy LCD TV C735 QLED:llä ja 144 Hz:n päivitystaajuudella – täydellinen parasta mahdollista pelikokemusta vaativille pelaajille. Tietenkin lippulaivamalli C935 on koettavissa, 4K Mini LED -malli, jossa peräti 1 920 paikallista himmennysaluetta ja 2.1.2-kanavaiset kaiuttimet.

TCL esittelee samalla ensimmäisen Euroopan markkinoilla saatavilla olevan 98 tuuman QLED-television. 98C735 soveltaa ainutlaatuista Quantum Dot -väriteknologiaa, jossa syvänmusta, rikas värikirjo ja paras kontrasti tarjoavat ainutlaatuisen kuvanlaadun ja kutsuvat mukaan mukaansatempaavaan kokemukseen. 144 Hz:n päivitystaajuuden ansiosta vauhdikas sisältö, kuten toimintaelokuvat, urheilu ja pelit, saavat tehokkaamman vasteen, kristallinkirkkaan kuvan ja elävämmän liikkeen. Muita uusia TV-malleja ovat TCL C635 QLED-televisio Google TV:llä, joka nostaa sisällön suoratoiston kirkkauden ja värin uudelle tasolle ja sopii jokaiseen kotiin sirolla kehyksettömällä muotoilullaan.

IFA 2022 tarjoaa myös mahdollisuuden kokea EISA Best Buy Soundbar -palkinnon voittaneen C935U RAY•DANZ Dolby Atmos Soundbarin hämmästyttävä äänenlaatu. Jos tämäkään ei riitä, voit myös kuunnella TCL:n uusinta lippulaivasoundbaria TCL X937U täydellä 7.1.4-äänikanavalla ja RAY•DANZ-tekniikalla.

Tee arjestasi älykäs TCL-kodinkoneilla

TCL esittelee myös valikoiman älykkäitä kotitaloustuotteita tämän vuoden IFA-messuilla. Vierailijat voivat muun muassa testata FreshIN-sarjan uutta ilmastointimallistoa. Toisin kuin perinteisessä AC:ssä, joka kierrättää ilmaa talon sisällä, FreshIN-sarjassa on patentoitu raitisilmajärjestelmä, joka auttaa kuljettamaan raikasta ulkoilmaa kotiin happi- ja kosteustasoa rikastuttaen. Paikan päällä on myös palkitut ilmanpuhdistimet Breeva Pro 700P ja 400P, jotka tarjoavat terveellisemmän sisäilman.

Vierailijat voivat myös tutustua TCL:n A-sarjan energiatehokkaisiin pesukoneisiin. Kaikissa malleissa on höyryohjelmat, jotka poistavat yleiset bakteerit ja tekevät pyykistä entistä puhtaamman.

Pukeudu älyyn – intuitiiviset puettavat älylaitteet

Vierailijat voivat myös tutkia uusien mahdollisuuksien maailmaa TCL NXTWEARWearable Display Glasses -laseilla, joihin on lisätty useita päivityksiä. Ne ovat helppokäyttöisiä ja kevyitä, painavat vain 75 g ja ovat täydellinen valinta sekä pelaajille että kotityöntekijöille antaessaan vaikuttavan kokemuksen 140 tuuman näytöstä neljän metrin etäisyydellä.

Lisää jännitystä

Kaikille koripallofaneille ympäri maailmaa, jotka katsovat FIBA EuroBasket 2022:ta syyskuussa, TCL haluaa jakaa urheilutunnelman osastollaan tarjoamalla VR-videopelielämyksiä. FIBA:n ylpeänä maailmanlaajuisena kumppanina vuodesta 2018 lähtien TCL odottaa innolla voivansa jakaa tämän urheilutapahtuman jännityksen kaikkien IFA 2022 -osallistujiensa kanssa.

TCL paikalla IFA 2022:ssa seuraavasti:
Päivä: 2–6 syyskuuta 2022
Paikka: HALL 21A, Messedamm Berlin, Saksa

Lähde: TCL
Kuvat: TCL

KATSO MYÖS: Haittaohjelma aihe.


Muuta luettavaa muualta:

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.