Samsung ÄlykotiSamsung esitteli näkemyksensä älykkäämmästä elämästä ja kestävämmästä tulevaisuudesta

Samsung esitteli IFA-elektroniikkamessuilla Euroopassa lanseerattavia kodinkoneita, televisioita, näyttöjä, matkapuhelimia ja älykelloja. Saatavuus, palvelut ja ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella alueittain.

Samsung esitteli tänään visionsa älykkäämmästä elämästä ja kestävämmästä tulevaisuudesta. Berliinin IFA-elektroniikkamessuilla pidetyssä lehdistötilaisuudessa Samsung toi esille muun muassa uudistettua SmartThingsiä, joka avaa uusia mahdollisuuksia liitettävyydelle, mukauttamiselle ja kestävyydelle Samsungin eri tuotekategorioissa.

Samsung esitteli lehdistötilaisuudessaan myös viimeisimmät edistyksensä kodinkoneissa, televisioissa, näytöissä, matkapuhelimissa ja älykelloissa, jotka yhdessä muodostavat yhdistettyjen laitteiden ekosysteemin

Yhdistettyä asumista SmartThingsin kanssa

Samsung on integroinut SmartThingsin useimpiin tuotteisiinsa. SmartThingsin avulla käyttäjät voivat mukauttaa laitteitaan saadakseen kaiken irti Samsung-tuotteistaan.

”Uusimpien innovaatioidemme avulla Samsung tarjoaa avoimempia, yhdistetympiä ja älykkäämpiä kokemuksia kaikille. Jatkamme ratkaisujen kehittämistä, jotka istuvat käyttäjien elämäntyyliin ja tarjoavat uusia tapoja viihtyä. Samalla ne antavat käyttäjille mahdollisuuden vaikuttaa omaan energiankulutukseensa”, kertoo Samsungin Euroopan markkinointijohtaja Benjamin Braun.

Pyrkimys auttaa käyttäjiä elämään kestävämmin

Käyttäjät voivat itse päättää energiankäytöstään SmartThings-sovelluksen SmartThings Energy -ominaisuuden avulla, joka näyttää käyttötavat ja reaaliaikaiset tiedot. Vuoteen 2023 mennessä 100 prosenttia Samsungin tärkeimmistä kodin elektroniikasta on Wi-Fi-yhteensopiva.

Käyttämällä SmartThings Energyn suosittelemia ratkaisuja ja hyödyntämällä AI Energy -tilaa, käyttäjät voivat automaattisesti kytkeä yhteensopivat älylaitteet energiansäästötilaan.

Bespoke AI™ -pesukone sisältää AI Ecobubble™-toiminnon, joka muuttaa pesuaineen kupliksi, jotka imeytyvät nopeasti pyykkiin. Tämä takaa saman puhtaustason, mutta vähentää energiankulutusta jopa 70 %. Käyttäjät voivat myös vähentää energiankulutusta AI Wash Cyclella, joka tunnistaa optimaaliset vesi- ja pesuainetasot ja säätää liotus-, huuhtelu- ja linkousajat.

Lisäksi pesukoneiden ja kuivausrumpujen digitaalinen invertterimoottori sekä jääkaapin digitaaliset invertterikompressorit kuuluvat 20 vuoden takuun piiriin. Tämä varmistaa, että käyttäjien ei tarvitse vaihtaa laitteitaan lähitulevaisuudessa.

Samsung esitteli myös SolarCell Remote -kaukosäätimen, joka latautuu kun se altistuu valolle tai radiotaajuuksille esimerkiksi Wi-Fi-reitittimien kaltaisista laitteista.

Samsung edistää myös puhtaampaa ympäristöä kierrättämällä meressä olevia muoveja. Samsung käyttää uudelleen käytöstä poistettuja kalaverkkoja ja hyödyntää niistä tuotettua uutta materiaalia mobiilituotteissa, kuten Galaxy Z Flip4- ja Z Fold4 -älypuhelimissa sekä Buds2 Pro -kuulokkeissa.

Toimintoja joustavampaan elämään

Samsungin sitoutuminen terveellisiin elämäntapoihin heijastuu hyvinvointiin keskittyvien yhdistettyjen laitteiden laajaan valikoimaan. SmartThings sisältää monia tapoja huolehtia terveydestä aina ilmanlaadun valvonnasta terveellisempään ruoanlaittoon ja jopa lemmikkieläinten hoitoon.

SmartThings Home Life keskittää kaikki nykyiset SmartThings-palvelut yhteen helppokäyttöiseen keskukseen älypuhelimissa. Näin käyttäjät voivat huolehtia kotinsa eri tiloista vaivattomasti. SmartThings sisältää kodinkoneiden lisäksi myös Samsung Galaxy-laitteita, kuten uusimman Galaxy Watch5 -sarjan.

Viihdettä ja pelejä kaikille

Samsungilla on laaja valikoima laitteita erilaisiin katselutarpeisiin: esimerkiksi seinän kokoinen MICRO LED, Neo QLED 8K ja kätevä The Freestyle -projektori. Vuoden 2022 uutuuksiin lukeutuu Samsungin The Frame -televisio Matte Display -tekniikalla.

Myös pelaajille on paljon valinnanvaraa. Odyssey Ark tarjoaa mukaansatempaavan käyttökokemuksen 1000R-kaarevuuden ansiosta. Uusi Odyssey Neo G8 sopii loistavasti pelaamiseen, kun taas Smart Monitorit tarjoavat joustavuutta niille, jotka haluavat käyttää samaa laitetta työhön, viihteeseen ja pelaamiseen. Myös Samsung Galaxy Z Fold4 -älypuhelin aukitaittuvine näyttöineen soveltuu pelaamiseen missä tahansa.

Syyskuusta lähtien Samsungin uusimmat innovaatiot tulevat saataville entistä useammalle käyttäjälle, ja lisäksi Z Fold4:n, Z Flip4:n ja Watch5:n uudet ohjelmistot laajentuvat aiempien sukupolvien laitteille.


Parempia pelikokemuksia avoimen yhteistyön kautta

Avoimuus ja yhteistyö ovat tärkeitä osia Samsungin filosofiassa, ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä tekniikan ja viihteen suurimpien nimien kanssa tarjotakseen asiakkaille ainutlaatuisen kokemuksen. Vuonna 2022 Samsung lanseerasi Gaming Hubin, joka tarjoaa all-in-one-alustan pilvipelien löytämiseen ja pelaamiseen, mukaan lukien Xbox Game Pass, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia ja Utomik.

Lähde: Samsung
Kuva: Samsung

Etsitkö: Älykello nuorelle


Muuta luettavaa muualta:

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Myös kapselikahvit -verkkosivusto on jo tehty kapselikahveista kiinnostuneille.

Älykoti löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.