Scania digitaalinen ratkaisu

Neste and Scania pilotoivat uusiutuvien polttoaineiden käytön seurantaa helpottavaa digitaalista ratkaisua, joka tarjoaa tarkkaa ja ajantasaista dataa kasvihuonekaasupäästöjen raportointiin ja vastuullisuudesta viestimiseen. Pilottihankkeessa yhdistetään Scanian Fleet Management Portal -palvelu Nesteen polttoaineiden käytön päästöihin liittyviin tietoihin, jolloin Scania-asiakkaat saavat tietoa yksittäisten ajoneuvojen käytön vaikutuksesta ympäristöön ja voivat vertailla Nesteen uusiutuvien polttoaineiden käytön ilmastovaikutuksia fossiilisiin polttoaineisiin nähden.

Pilottihankkeen avulla Neste ja Scania pyrkivät ratkaisemaan haasteita, joita logistiikkayritykset kohtaavat pyrkiessään kehittämään kalustonsa vastuullisuutta ja vastuullisuusraportointia.

Nesteen ja Scanian yhteistyöllä pyritään mahdollistamaan uusiutuvien polttoaineiden käytön seuranta ja todentaminen yksittäisen ajoneuvon tasolla, mikä auttaa kuljetusyrityksiä vähentämään päästöjä ja seuraamaan kestävän kehityksen tavoitteita. Pilottihankkeen onnistuessa ratkaisua voidaan laajentaa koskemaan muitakin raskaiden ajoneuvojen valmistajia ja eri tyyppisiä uusiutuvia polttoaineita.

Yritykset ovat tietoisia siitä, että raskaan liikenteen päästöjen vähentäminen on yksi tärkeimmistä keinoista vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja hidastaa ilmastonmuutosta. Uusiutuvat polttoaineet ovat tärkeä vaihtoehto fossiilisille polttoaineille, ja niiden käyttöä on pyrittävä lisäämään eri toimialoilla. Neste ja Scania ovatkin sitoutuneet kehittämään kestävän kehityksen ratkaisuja yhteistyössä ja tukemaan asiakkaitaan vastuullisuustyössä.

Lähde: Scania


LG:n WashTower-pesutorni tulossa Suomeen

LG:n uusi kompakti mutta suurikapasiteettinen pesutorni sopii sekä pieniin tiloihin että isompien talouksien tarpeisiin. LG:n edistyksellinen tekoäly pidentää vaatteiden elinkaarta optimoimalla pesuohjelman pyykin painon sekä kankaiden laadun mukaan. Energiatehokkaat koneet auttavat kotitalouksia säästämään sähkölaskuissaan.

Muita aiheita muualta: Junat Kartalla

Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläin on todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.