Samsungin Galaxy Watch4 -älykelloihin on nyt saatavilla uusia ja paranneltuja ominaisuuksiaKuva: Samsung

Samsung julkisti viime viikolla uudet Galaxy S22-sarjan älypuhelimet sekä Galaxy Tab S8 -tabletit. Niiden lisäksi saatavilla on nyt myös kattava ohjelmistopäivitys Galaxy Watch4 -sarjan älykelloille. Uusi Galaxy Watch4 -sarjan ohjelmistopäivitys sisältää paranneltuja hyvinvointi- ja terveysominaisuuksia sekä monia uusia mukautusvaihtoehtoja älykellolle.

Samsung Galaxy Watch4 -käyttäjät saavat päivityksen yhteydessä älykelloonsa useita parannuksia, kuten edistyneen intervalliharjoittelun ja uuden univalmennusohjelman sekä uusia kehonkoostumustietoja. Galaxy Watch4:n käyttäjillä on nyt myös entistä enemmän tapoja muokata kellon ulkoasua mieleisekseen uusilla kellotauluilla ja tyylikkäillä rannekkeilla.

Saatavuus

Ohjelmistopäivitys on nyt ladattavissa Galaxy Wearable -sovelluksesta Galaxy Watch4- ja Galaxy Watch4 Classic -älykelloille. Uudet rannekkeet tulevat myyntiin helmikuun loppupuolella.

Miten älykello yhdistetään puhelimeen?

Älykellon hankkiessa se täytyy parittaa puhelimen kanssa. Näin yhdistät androidiin älykellon.

  1. Avaa puhelimestasi Google Play Kauppa ja lataa sieltä Wear OS -sovellus (Android Wear -sovelluksen uusi versio) tai Galaxy Wearable -sovellus (jos sinulla on Samsung Galaxy Watch tai Samsung Galaxy Gear) älypuhelimeen.
  2. Avaa sen jälkeen Wear OS -sovellus ja näet luettelon laitteista ja valitse oma laitteesi.

Lähde & kuva: Samsung