Samsung Galaxy A13

Samsungin uudessa edullisen hintaluokan A13 -älypuhelimessa on 6,6 tuuman näyttö, laadukas kamera ja korkean suorituskyvyn laitteisto.

Galaxy A13:ssa on 6,6 tuuman Infinity V -näyttö 60 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimen laadukas kamera yhdessä älykkään kuvankäsittelyn kanssa auttaa ottamaan eloisia ja teräviä kuvia. Samsung Galaxy A13 on myös varustettu 5000 milliampeerin akulla, joka antaa akulle jopa kahden päivän käyttöiän[1].

“Uusi A-sarjan puhelimemme tuo laadukkaat teknologiset ratkaisut edullisen hintapisteen laitteeseen. Samsungin A-sarja on nauttinut pitkäjänteisestä suosiosta Suomessa ja Galaxy A13 löytää varmasti paikkansa perusälypuhelinta harkitsevien joukossa”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Hinta ja saatavuus

Samsung Galaxy A13 -puhelimen värivaihtoehdot Pohjoismaissa ovat musta, valkoinen ja sininen. Galaxy A13 on nyt saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä ja samsung.com-sivustolta. Galaxy A13:n suositushinta on 189 euroa.

Tekniset tiedot

Samsung Galaxy A13
Lähde ja kuva: Samsung
3 thoughts on “Samsung julkaisi uuden Galaxy A13-älypuhelimen”
  1. […] Samsung on julkaissut tänään uudet edullisen hintaluokan Galaxy A53 5G- ja Galaxy A33 5G -älypuhelimet, jotka sisältävät tuoreimpia Galaxy-innovaatioita. Tuoreissa Galaxy A -sarjalaisissa on täysin uusi prosessori, Galaxy-tekoälykamera, suuri näyttö ja jopa kahden päivän akunkesto. Tyylikkäästi muotoillut Galaxy A53 ja Galaxy A33 ovat 5G-puhelimia ja niissä on erinomaiset tietoturvaominaisuudet. Molempiin puhelinmalleihin kuuluvat myös Samsungin One UI- ja Android OS -päivitystuet sekä jatkuvat tietoturvapäivitykset. […]

  2. […] Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listalle nousi lokakuussa useita Xiaomin edullisen hintaluokan Redmi-puhelimia. Kuukauden isoin yllättäjä oli kuitenkin Samsung, jonka S-sarjan lippulaivamalli Galaxy S22 löytyy kuukauden myydyimpien puhelimien listan sijalta 9. Samsungin lippulaivamallit yltävät harvoin TOP 10 -listan sijoille. Viimeksi Samsungin lippulaivamalli nähtiin listalla maaliskuussa. Kuukauden myydyimmäksi puhelimeksi palasi kuukauden tauon jälkeen kestosuosikki Samsung Galaxy A13. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *