PS Plus

PlayStation Plus (PS Plus) on Sonyn tarjoama tilauspalvelu, joka avaa pelaajille laajan valikoiman etuja PlayStation-konsoleilla (PS4 ja PS5). Se on kuin kultainen avain, joka vie sinut huikeiden pelikokemusten, ainutlaatuisen yhteisöllisyyden ja monien muiden etujen porteille. Jos olet innokas pelaaja, joka haluaa nauttia PlayStationista täysillä, PS Plus -jäsenyys on ehdoton hankinta.

Mitä PS Plus tarjoaa?

PS Plus -jäsenyys tarjoaa monia houkuttelevia etuja, joista tärkeimpiä ovat:

1. Ilmaiset pelit: Joka kuukausi PS Plus -jäsenet saavat ladattavaksi kaksi PS4-peliä ja kaksi PS5-peliä ilmaiseksi. Nämä pelit vaihtelevat genreltään ja ovat usein arvostettuja nimikkeitä, joita et välttämättä löytäisi muualta edulliseen hintaan. Ilmaisten pelien ansiosta voit kokeilla uusia pelejä ja löytää uusia suosikkeja täysin ilmaiseksi.

2. Verkkopelaaminen: PS Plus -jäsenyys on välttämätön, jos haluat pelata moninpelejä verkossa PlayStationilla. Sen avulla voit haastaa ystäviäsi, kilpailla muiden pelaajien kanssa ja kokea jännittäviä yhteistyöseikkailuja. Verkkopelaaminen tuo pelaamiseen aivan uuden ulottuvuuden ja lisää pelikokemukseen sosiaalista ulottuvuutta.

3. Eksklusiiviset alennukset: PS Plus -jäsenet saavat eksklusiivisia alennuksia peleistä, lisäosista ja muusta PlayStation Storesta saatavilla olevasta sisällöstä. Nämä alennukset voivat olla jopa 75%, joten voit säästää merkittävästi rahaa pelikokoelmaasi täydentäessäsi.

4. Pilvitallennustila: PS Plus -jäsenyys sisältää 100 Gt pilvitallennustilaa, johon voit tallentaa pelitallennuksiasi, teemojasi ja muita asetuksia. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on useita konsoleita tai jos haluat jakaa pelitallennuksiasi ystävien kanssa.

5. PlayStation Store -alennuskoodit: PS Plus -jäsenet saavat säännöllisesti alennuskoodeja, joita voi käyttää PlayStation Storessa tehtäviin ostoksiin. Nämä koodit voivat tarjota alennuksia peleistä, lisäosista, PlayStation Plus -jäsenyyksistä ja muusta sisällöstä.

6. PlayStation VR -pelit: PS Plus -jäsenet saavat pääsyn valikoimaan PlayStation VR -pelejä. Nämä pelit vievät sinut virtuaalitodellisuuden uskomattomaan maailmaan ja tarjoavat ainutlaatuisia pelikokemuksia, joita et löydä mistään muualta.

7. Etuaikainen pääsy beetaversioihin: PS Plus -jäsenet saavat usein etuaikaisen pääsyn tulevien pelien beetaversioihin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla pelejä ennen niiden virallista julkaisua ja antaa palautetta kehittäjille.

8. PlayStation-kokoelma: PlayStation Plus -jäsenet saavat pääsyn PlayStation-kokoelmaan, joka sisältää valikoiman klassisia PlayStation-pelejä, joita voi pelata PS4- ja PS5-konsoleilla. Tämä on loistava tilaisuus tutustua pelaamisen historiaan ja kokea uudelleen vanhoja suosikkipelejäsi.

Lue myös: PlayStation lahjakortti

PS Plus -jäsenyyden tasot

PS Plus -jäsenyyttä on saatavilla kolmella eri tasolla:

1. PS Plus Essential:

Tämä on perusjäsenyys, joka sisältää kaikki edellä mainitut edut. Se maksaa 8,99 €/kk, 24,99 €/3 kk tai 59,99 €/12 kk.

2. PS Plus Extra:

PS Plus Extra -jäsenyys tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan ladattavia PS4- ja PS5-pelejä. Tämä pelikirjasto päivittyy säännöllisesti uusilla nimikkeillä, joten löydät aina jotain uutta pelattavaa. Extra-taso sopii pelaajille, jotka haluavat kokeilla erilaisia pelejä ja löytää uusia suosikkeja ilman, että heidän tarvitsee ostaa niitä erikseen. Extra-jäsenyys maksaa 13,99 €/kk, 39,99 €/3 kk tai 99,99 €/12 kk.

3. PS Plus Premium:

Tämä on kaikkein kattavin jäsenyys, joka sisältää kaikki Essential- ja Extra-tason edut sekä pääsyn laajaan valikoimaan klassisia pelejä PS1-, PS2-, PS3- ja PSP-konsoleilta. Premium-jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden suoratoistaa PS3-pelejä pilvestä PS4-, PS5- ja PC-laitteille. Tämä tarkoittaa, että voit pelata näitä pelejä ilman, että sinun tarvitsee ladata niitä konsolille. Lisäksi Premium-jäsenyys sisältää pääsyn valikoimaan Ubisoft+ Classics -pelejä, jotka ovat Ubisoftin suosittuja pelejä aiemmilta pelikonsoleilta. Premium-jäsenyys on täydellinen valinta pelaajille, jotka haluavat kokea pelaamisen historiaa ja pelata kaikkien aikojen parhaita pelejä. Premium-jäsenyys maksaa 16,99 €/kk, 49,99 €/3 kk tai 119,99 €/12 kk.

PS Plus -jäsenyyden valinta

Oikea PS Plus -jäsenyys riippuu pelik習慣 (shīkan, tottumukset) ja budjetistasi. Jos olet satunnainen pelaaja, joka haluaa vain hyötyä ilmaisista peleistä ja verkkopelaamisesta, Essential-jäsenyys voi riittää sinulle. Extra-jäsenyys on hyvä vaihtoehto, jos haluat pelata laajempaa valikoimaa pelejä ja löytää uusia suosikkeja. Premium-jäsenyys sopii pelaajille, jotka haluavat kokea pelaamisen historiaa ja pelata kaikkien aikojen parhaita pelejä eri konsoleilta.

PS Plus -jäsenyyden hyödyt

PS Plus -jäsenyydellä on monia etuja, kuten:

  • Säästät rahaa: Ilmaisten pelien, eksklusiivisten alennusten ja PlayStation Store -alennuskoodien ansiosta voit säästää merkittävästi rahaa pelikokoelmaasi täydentäessäsi.
  • Saat enemmän pelistä: Verkkopelaaminen, pilvitallennustila ja etuaikainen pääsy beetaversioihin lisäävät pelikokemukseen uusia ulottuvuuksia.
  • Löydät uusia suosikkipelejä: Ilmaisten pelien ja laajan pelikirjaston ansiosta voit kokeilla erilaisia pelejä ja löytää uusia suosikkeja.
  • Koet pelaamisen historian: PlayStation-kokoelman ja Premium-jäsenyyden klassisten pelien ansiosta voit tutustua pelaamisen historiaan ja kokea uudelleen vanhoja suosikkipelejäsi.
  • Liityt pelaajayhteisöön: Verkkopelaamisen ansiosta voit pelata ystävien kanssa ja olla osa suurempaa pelaajayhteisöä.

PS Plus on sijoitus pelikokemukseesi

PlayStation Plus -jäsenyys on erinomainen sijoitus pelikokemukseesi. Sen tarjoamien etujen ansiosta voit säästää rahaa, saada enemmän pelistä, löytää uusia suosikkipelejä ja liittyä pelaajayhteisöön. Jos et ole vielä PS Plus -jäsen, kokeile ilmaista kokeilujaksoa (jos saatavilla) ja katso itse, miten se voi parantaa pelikokemustasi!