Elisa liittymät

Elisa liittymät on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä ja nettiyhteyksiä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Elisan liittymiä tarkemmin ja autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon

Mitä Elisa Liittymät Tarjoavat?

Elisan liittymät tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja etuja, kuten:

 • Laajakaistainen 4G ja 5G -yhteys: Elisan verkko kattaa lähes koko Suomen, ja se tarjoaa nopeat ja luotettavat 4G- ja 5G-yhteydet.
 • Rajattomat puhelut ja tekstiviestit: Useimmat Elisan liittymät sisältävät rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit Suomessa ja EU-alueella.
 • Mobiilidataa: Voit valita liittymän, jossa on kiinteä määrä mobiilidataa tai rajaton datakiintiö.
 • Lisäpalvelut: Elisa tarjoaa useita lisäpalveluita, kuten Elisa Viihde – suoratoistopalvelun, Elisa Saunalahden – urheilusisällön ja Elisa Matkapuhelinvakuutuksen.

Erilaisia Elisa Liittymiä

Elisa tarjoaa useita erilaisia liittymiä, joista voit valita tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Suosituimpia liittymätyyppejä ovat:

 • Puhelinliittymät: Nämä liittymät sopivat niille, jotka käyttävät puhelintaan pääasiassa puheluihin ja tekstiviesteihin.
 • Dataliittymät: Nämä liittymät sopivat niille, jotka käyttävät puhelintaan paljon internetiin, esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, sähköpostiin ja nettiselailuun.
 • Prepaid-liittymät: Nämä liittymät sopivat niille, jotka haluavat maksaa liittymästä etukäteen eivätkä halua sitoutua kuukausitilaukseen.
 • Yritys- ja perheliittymät: Elisa tarjoaa myös yrityksille ja perheille sopivia liittymäpaketteja.

Elisa Liittymien Hinnat

Elisan liittymien hinnat vaihtelevat valitun liittymätyypin, ominaisuuksien ja datakiintiön koon mukaan. Voit tarkistaa ajantasaiset hinnat Elisan verkkosivuilta.

Lue myös: Elisa puhelimet

Miten Valita Oikea Elisa Liittymä?

Oikeaa Elisa-liittymää valitessa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

 • Mihin aiot käyttää puhelintasi? Jos aiot käyttää puhelintasi paljon internetiin, tarvitset dataliittymän, jossa on suuri datakiintiö.
 • Kuinka paljon puhelet ja lähetät tekstiviestejä? Jos puhut ja lähetät tekstiviestejä paljon, tarvitset liittymän, jossa on rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit.
 • Mikä on budjettisi? Elisan liittymien hinnat vaihtelevat, joten on tärkeää asettaa budjetti ennen liittymän valintaa.

Elisa Liittymien Tilaaminen

Voit tilata Elisan liittymän Elisan omilta verkkosivuilta, Elisan myymälästä tai suoraan puhelimitse.

Yhteenveto

Elisa tarjoaa laajan valikoiman erinlaisia puhelinliittymiä ja nettiyhteyksiä, joista voit löytää tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Vertailemalla näitä eri liittymätyyppejä ja ominaisuuksia voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Lisätietoja: