Valmet toimittaa automaatio- ja laadunhallintajärjestelmät Iranille.

Valmet toimittaa Valmet DNA -automaatiojärjestelmän sekä Valmet IQ -laadunhallintajärjestelmän Irani Papel e Embalagemin (Irani) GAIA Platform -laajennusprojektiin yhtiön Vargem Bonita -tehtaalle Santa Catarinan osavaltioon Brasiliaan. Irani valitsi Valmetin automaatiojärjestelmän, koska sillä on hyvät teknologian, palvelutuen ja matalien omistuskustannuksien käyttäjäreferenssit. Asennustöiden on määrä alkaa vuoden 2022 syyskuussa.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

”Panostamme Gaia Platform -laajennusprojektissamme edistyneisiin ja hyväksi todettuihin teknologioihin, ja tavoitteenamme on parantaa kilpailukykyä, tuotantokapasiteettia sekä energiatehokkuutta. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Valmetin kanssa automaatiojärjestelmän parissa viedäksemme tehtaamme uudelle tasolle”, sanoo Henrique Zugman, Iranin paperi- ja metsäteollisuusliiketoiminnan asiantuntija.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että meidät valittiin toimittamaan Iranin GAIA I -projektin automaatiojärjestelmä. Sen yhtenäinen käyttöliittymä ja suunnitteluympäristö takaavat yhtiölle yksinkertaisemman, tehokkaamman ja varmemman toiminnan”, kertoo Simone Almeida, Valmetin Etelä-Amerikan Automaatio-liiketoimintalinjan automaatiojärjestelmien sovelluspäällikkö.


Valmet toimittaa automaatio- ja laadunhallintajärjestelmät Iranille.

Toimituksen tekniset tiedot

Valmetin toimitus kattaa Valmet DNA -automaatiojärjestelmän suunnittelun, valmistuksen, tehdastestauksen ja asennuksen. Hajautettu ohjausjärjestelmä (DCS) kattaa soodakattilan, kaustisoinnin, apuvälineet sekä haihdutus- ja keittoalueet. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu samaan alustaan, mikä parantaa tietojen saatavuutta ja mahdollistaa käyttäjille tehokkaamman yhteistyön. Tämä tulevaisuuden kannalta kestävä ratkaisu tukee myös laajennuksia Valmet Industrial Internet -sovelluksiin.

Valmet IQ -laadunhallintajärjestelmä (QCS) toimitetaan Iranin paperikoneen 2 rullaimen uudelleenrakentamista varten. Valmet IQ -mittapalkit takaavat tarkat ja vakaat arkkien laatumittaukset myös vaativissa olosuhteissa ja parantavat näin paperin laatua ja prosessin tehokkuutta vähentäen samalla kustannuksia.

Lisätietoja Iranista

Irani Papel e Embalagem perustettiin vuonna 1941, ja vuodesta 1994 lähtien se on ollut Brasilian eteläalueiden pitkäikäisen liiketoimintakonsernin, Grupo Habitasulin, hallinnassa. Nykyään yhtiö on yksi aaltopahvipakkaussektorin johtavista toimijoista Brasiliassa ja on tunnettu myös pakkauspaperialalla. Integroitua tuotantoprosessiaan, omia metsiään, itse tuotettua energiaa ja jatkuvasti uudistettavia koneitaan ja välineitään hyödyntäen Irani tuottaa pakkauspaperia, aaltopahviarkkeja ja -laatikoita sekä mäntyhartsia, kolofonia ja tärpättiä ja varmistaa näin korkealaatuisten raaka-ainetuotteidensa saatavuuden ja kilpailukyvyn. Iranilla on viisi tuotantoyksikköä: kaksi Santa Catarinan Vargem Bonitassa, yksi Minas Geraisin Santa Luziassa, yksi São Paulon Indaiatubassa ja yksi Rio Grande do Sulin Balneário Pinhalissa. Lisäksi se omistaa metsää Santa Catarinan ja Rio Grande do Sulin osavaltioissa ja sillä on toimistot Rio Grande do Sulin Porto Alegressa ja Santa Catarinan Joaçabassa.

Lähde: News Cision

LUE MYÖS: Älykäs rakennusautomaatio käyttää hukkalämmönkin hyödyksi ympäri vuoden