Gigantti älypuhelimet

Gigantissa heinäkuun myydyimpien älypuhelimien listalla loistivat Samsungin Galaxy A -sarja ja Applen mallit. Lähestyvä koulujen alku näkyi edullisten ja keskihintaisten Android-mallien noususuhdanteena. Tähän kategoriaan kuuluvat myös listalle kiivenneet haastajat OnePlus Nord CE 3 Lite ja Nokia C32.

Gigantissa heinäkuun myydyimpien puhelimien listalla älypuhelinjätit Samsung ja Apple jatkavat menestyksekästä kulkuaan. Erityisesti listalla edusti Samsungin A-sarja, jonka myyntiä siivittivät niin laaja valikoima kuin hintakampanjointi läpi kuukauden. A-sarjasta löytyy eri malleja aina ensipuhelimista vaativamman käyttäjän tarpeisiin.

“Listalla on edustettuna A-sarjan koko hintahaitari. Heinäkuun myydyin puhelin Samsung Galaxy A54 on samalla A-sarjan arvokkain malli. Lisäksi listalta löytyy sarjan edullisin malli Samsung Galaxy A04s”, kertoo Gigantin telecom-tuotteiden apulaismyyntipäällikkö Juuso Ketolainen.

Ketolaisen mukaan Samsung Galaxy A54:ssä asiakas saa hyvällä hintalaatusuhteella laadukkaan puhelimen, joka sopii myös vaativampaan käyttöön.

”Aktiivisia valokuvaajia ja videokuvaajia miellyttävät muun muassa puhelimeen integroidut neljä kameraa. Samoin 5000 mAh akku kestää kertalatauksella jopa kaksi päivää, mikä antaa jo mukavasti toimintavaraa myös kesälomalaiselle.”

Koulujen alku näkyi kohtuuhintaisten Android-mallien nousuna

Heinäkuun kymmenen myydyimmän älypuhelimen joukkoon mahtui useita helppokäyttöisiä Android-malleja, jotka sopivat sekä ominaisuuksiltaan että hintatasoltaan esimerkiksi syksyllä koulunsa aloittavien lasten ja nuorten käyttöön.

Mainitun Samsung Galaxy A04s:n ja saman merkin A14:n lisäksi näihin lukeutuvat listalle kampanjoinnin myötä nousseet OnePlus Nord CE 3 Lite ja Nokia C32.

”Nokia C32 on hyvä perus Android-puhelin, joka sopii aloittavan koululaisen ensipuhelimeksi. Oneplus Nord CE 3 Lite sen sijaan tarjoaa erittäin hyvän hintalaatusuhteen, eikä jätä omaisuuksiltaan vaativampaakaan opiskelijaa pulaan”, Ketolainen kertoo.

Monessa perheessä puhelinhankintojen suhteen odotellaan Gigantin elokuun ”Back to School -kampanjoita”. Tarjolla on useiden puhelintarjousten lisäksi kampanjointia myös lasten ensipuhelimiksi tarkoitetuista Xploran kellopuhelimista.

”Helppojen, selkeiden ja turvallisten kellopuhelimien käyttäjäikähaarukka on todella laaja, aina alle kouluikäisistä senioreihin. Monelle koululaiselle kellopuhelin saatetaan hankkia koulupäivien yhteydenpitovälineeksi, vapaa-ajalla sen sijaan käytetään puhelinta”, Ketolainen kertoo.

Kouluun paluuta juhlistavien kampanjoiden lisäksi elokuun älypuhelinmyyntiä Gigantissa vauhdittaa 31.7.–27.8. Applen ekstrahyvityskampanja, jonka myötä suosituimpia iPhone-malleja voi hankkia vielä astetta huokeampaan hintaan.

TOP 10 -lista

  1. Samsung Galaxy A54 (2.)
  2. Samsung Galaxy A23 (8.)
  3. Apple iPhone 14 (7.)
  4. Oneplus Nord CE 3 Lite (-)
  5. Samsung Galaxy A04s (10.)
  6. Samsung A14 (3.)
  7. Nokia C32 (-)
  8. Samsung A34 (-)
  9. Apple iPhone 13 (1.)
  10. Apple iPhone 14 Pro (6.)

Lähde ja kuva: Gigantti