Samsung PayKuva: Samsung Pay

Samsung Pay on mobiilimaksamispalvelu, jonka avulla voit maksaa ostoksia älypuhelimellasi tai älykellollasi. Se on saatavilla useimmissa maissa ympäri maailmaa ja sitä tuetaan laajasti eri korttien ja myymälöiden toimesta.

Miten Samsung Pay toimii?

Samsung Pay toimii magneettisen turvallisen elementin (MST) ja lähimaksun (NFC) yhdistelmän avulla. MST luo magneettikentän, joka simuloi fyysisen maksukortin vetämistä kortinlukijan läpi. NFC puolestaan mahdollistaa kosketuksettomat maksut NFC-yhteensopivilla maksupäätteillä.

Samsung Payn käyttöönotto on helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata Samsung Pay sovellus älypuhelimeesi ja lisätä maksukorttisi sovellukseen. Voit tehdä tämän ottamalla kuvan kortistasi tai syöttämällä kortin tiedot manuaalisesti.

Kun olet lisännyt korttisi, voit maksaa ostoksia napauttamalla puhelintasi maksupäätteeseen tai asettamalla älykellosi sen päälle. Ei tarvetta kaivaa lompakkoa tai syöttää kortin tietoja manuaalisesti.

Samsung Payn edut

Samsung Paylla on useita etuja verrattuna perinteisiin maksutapoihin:

  • Käyttömukavuus: Maksaa ostoksia nopeasti ja helposti ilman lompakkoa tai korttia.
  • Turvallisuus: Samsung Pay käyttää useita turvallisuustasoja korttitietojesi suojaamiseksi.
  • Mukavuus: Voit tallentaa useita kortteja Samsung Pay -sovellukseen, joten sinun ei tarvitse kantaa mukanasi useita fyysisiä kortteja.
  • Lisäominaisuudet: Samsung Pay tarjoaa useita lisäominaisuuksia, kuten palkinto-ohjelmia ja kuponkeja.

Samsung Payn tuetut laitteet

Samsung Pay on saatavilla useimmille uusille Samsung -älypuhelimille ja älykelloille. Voit tarkistaa, tukeeko laitteesi Samsung Payta, Samsungin verkkosivustolta.

Missä voin käyttää Samsung Payta?

Samsung Payta voi käyttää useimmissa myymälöissä, jotka hyväksyvät korttimaksut. Voit tarkistaa, hyväksyykö myymälä Samsung Payta, etsimällä Samsung Pay -logon myymälästä tai kassalta.

Samsung Payn turvallisuus

Samsung Pay on erittäin turvallinen mobiilimaksamispalvelu. Se käyttää useita turvallisuustasoja korttitietojesi suojaamiseksi, kuten:

  • Knox-turvallisuus: Knox on Samsungin kehittämä tietoturvapalvelu, joka suojaa korttitietojasi erillisellä virtuaalisella alustalla.
  • Sormenjälkitunnistin: Voit käyttää sormenjälkitunnistinta vahvistaaksesi maksut Samsung Payssa.
  • Silmän iiristunnistin: Joissakin Samsung-laitteissa voit käyttää silmän iiristunnistinta vahvistaaksesi maksut Samsung Payssa.
  • Tokenisointi: Korttitietosi tallennetaan tokenoituina, mikä tarkoittaa, että ne ovat lukemattomia ulkopuolisille.

Samsung Pay:n palkinnot ja tarjoukset

Samsung Pay tarjoaa useita palkinto-ohjelmia ja tarjouksia, joiden avulla voit säästää rahaa ostoksista. Voit esimerkiksi ansaita pisteitä jokaisesta Samsung Paylla tehdystä ostosta, jotka voit lunastaa palkintoihin. Voit myös löytää kuponkeja ja alennuksia Samsung Pay -sovelluksesta.

Yhteenveto

Samsung Pay on kätevä, turvallinen ja palkitseva mobiilimaksamispalvelu. Se on saatavilla useimmille uusille Samsung-älypuhelimille ja älykelloille ja sitä voi käyttää useimmissa myymälöissä, jotka hyväksyvät korttimaksut. Jos etsit uutta tapaa maksaa ostoksia, Samsung Pay on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Lisätietoja

Lisätietoja Samsung Paysta saat Samsungin verkkosivustolta