Samsung Galaxy Watch 5Kuva: Samsung

Samsung Galaxy Watch 5 on uusi älykello, joka tarjoaa monia ominaisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Se on suunniteltu tyylikkääksi ja kestäväksi, ja se on saatavana useissa eri väreissä ja kokoissa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Galaxy Watch 5:n ominaisuuksia ja annamme arvion siitä, onko se oikea älykello sinulle.

Suunnittelu ja rakenne

Samsung Galaxy Watch 5 on tyylikäs ja kestävä älykello. Se on valmistettu alumiinista ja siinä on Corning Gorilla Glass DX+ -lasi. Kello on myös IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestävä.

Kello on saatavana kahdessa eri koossa: 40 mm ja 44 mm. Se on saatavana myös useissa eri väreissä, kuten mustassa, hopeisessa ja kultaisessa.

Näyttö

Samsung Galaxy Watch 5:ssä on 1,4 tuuman Super AMOLED -näyttö. Näyttö on kirkas ja selkeä, ja se on helppo lukea jopa kirkkaassa auringonpaisteessa.

Ominaisuudet

Galaxy Watch 5:ssä on monia ominaisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Se voi seurata sykettä, verenpainetta, EKG:tä ja unen laatua. Kello voi myös seurata veren happitasoja (SpO2).

Kellossa on myös GPS, joten voit seurata sijaintiasi ja harjoitteluasi. Se on myös yhteensopiva Samsung Health -sovelluksen kanssa, joten voit seurata kaikkia terveystietojasi yhdessä paikassa.

Muita ominaisuuksia

Galaxy Watch 5:ssä on myös monia muita ominaisuuksia, kuten:

  • NFC-maksut
  • Musiikin toisto
  • Ilmoitukset
  • Sääennuste
  • Kalenteri
  • Herätyskello

Akku

Galaxy Watch 5:ssä on 284 mAh akku. Akun kesto riippuu siitä, miten käytät kelloa. Jos käytät kelloa paljon, akun kesto voi olla noin 1-2 päivää. Jos käytät kelloa vähemmän, akun kesto voi olla jopa 3-4 päivää.

Hinta

Galaxy Watch 5:n hinta alkaa 279 eurosta. Hinta riippuu kellon koosta ja väristä.

Tiivistettynä:

Samsung Galaxy Watch 5 on tyylikäs ja kestävä älykello, jossa on monia ominaisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Se on hyvä valinta niille, jotka etsivät älykelloa, joka auttaa heitä pysymään terveinä ja aktiivisina.

Esittelyvideo:

Video: Samsung / YouTube