Oura sormusKuva: Oura

Oura sormus on suomalainen innovaatio, joka on mullistanut unen seurannan ja terveyden monitoroinnin. Tämä älykäs sormus kerää tietoa käyttäjänsä unesta, aktiivisuudesta ja sykkeestä, ja antaa reaaliaikaista palautetta terveydentilasta. Oura-sormus on suunniteltu auttamaan käyttäjiään parantamaan unen laatua, lisäämään aktiivisuutta ja saavuttamaan paremman terveyden.

Mitä sormus seuraa?

Oura-sormus seuraa seuraavia asioita:

 • Uni: Sormus seuraa unen kestoa, syvyyttä ja laatua. Se antaa tietoa siitä, kuinka paljon kevyttä, syvää ja REM-unta käyttäjä on saanut.
 • Aktiivisuus: Sormus seuraa päivittäistä aktiivisuutta, kuten askeleita, kävelymatkaa ja kalorinkulutusta.
 • Syke: Sormus seuraa sykettä levossa ja aktiivisuuden aikana.

Miten Oura-sormus toimii?

Oura-sormus on valmistettu hypoallergeenisesta materiaalista ja se on vedenkestävä. Sormus sisältää useita antureita, jotka keräävät tietoa käyttäjänsä unesta, aktiivisuudesta ja sykkeestä. Kerätty data synkronoidaan Oura-sovellukseen, joka analysoi datan ja antaa käyttäjälle reaaliaikaista palautetta terveydentilasta.

Oura-sovellus

Ouran sovellus on älykäs sovellus, joka toimii yhteistyössä Oura-sormuksen kanssa. Sovellus analysoi sormuksen keräämän datan ja antaa käyttäjälle reaaliaikaista palautetta terveydentilasta. Sovellus tarjoaa myös vinkkejä unen laadun parantamiseen, aktiivisuuden lisäämiseen ja stressin vähentämiseen Oura-sormuksen hyödyt

Oura-sormuksella on monia hyötyjä, kuten:

 • Parempi unen laatu: Oura-sormus auttaa käyttäjiään parantamaan unen laatua seuraamalla unta ja antamalla vinkkejä unen parantamiseen.
 • Lisääntynyt aktiivisuus: Oura-sormus motivoi käyttäjiään olemaan aktiivisempia seuraamalla aktiivisuutta ja antamalla palautetta suorituskyvystä.
 • Parempi terveys: Oura-sormus auttaa käyttäjiään saavuttamaan paremman terveyden antamalla tietoa heidän terveydentilastaan ja vinkkejä terveyden parantamiseen.

Oura-sormuksen hinta

Oura-sormuksen hinta on alkaen 329 euroa. Sormukseen sisältyy 12 kuukauden tilaus Oura-sovellukseen. Sovelluksen tilausmaksu on 5,99 euroa kuukaudessa.

Oura sormus
Kuva: Oura


Oura-sormuksien värivaihtoehdot

Heritage-malli:

 • Hopea: Klassinen ja tyylikäs hopea on saatavana kaikissa Heritage-sormuksen kokovaihtoehdoissa.
 • Musta: Hillitty ja tyylikäs musta on saatavana kaikissa Heritage-sormuksen kokovaihtoehdoissa.
 • Kulta: Tyylikäs kulta on saatavana Horizon-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.
 • Stealth: Mattamusta Stealth on saatavana Heritage-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.

Horizon-malli:

 • Hopea: Kirkas hopea on saatavana kaikissa Horizon-sormuksen kokovaihtoehdoissa.
 • Musta: Hillitty ja tyylikäs musta on saatavana kaikissa Heritage-sormuksen kokovaihtoehdoissa.
 • Kulta: Tyylikäs kulta on saatavana Horizon-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.
 • Stealth: Mattamusta Stealth on saatavana Heritage-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.
 • Ruusukulta: Hempeä ruusukulta on saatavana Horizon-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.
 • Harjattu titaani: Uusi harjattu titaani on saatavana Horizon-sormuksen kokovaihtoehdoissa 6-13.

Huomaa, että kaikkia värivaihtoehtoja ei välttämättä ole saatavana kaikissa kokovaihtoehdoissa. Tarkista ajankohtainen saatavuus Oura-verkkosivustolta tai ottamalla yhteyttä Oura-asiakaspalveluun.

Lisäksi Oura tarjoaa rajoitetun ajan saatavilla olevia erikoisvärejä ja -materiaaleja. Näitä voivat olla esimerkiksi titaani, keraaminen pinnoite tai Swarovski-kristallit.

Oura-sormuksen väri on tärkeä valinta, sillä se vaikuttaa sormuksen ulkonäköön ja tyyliin. Valitse väri, joka sopii omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi.

Sormuksen saatavuus

Oura-sormusta voi ostaa Oura-verkkosivustolta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Oura-sormuksen arvostelut

Oura-sormus on saanut erittäin positiivisia arvosteluja käyttäjiltä ja asiantuntijoilta. Sormusta on kehuttu sen tarkkuudesta, helppokäyttöisyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta.

Oura-sormus on innovatiivinen ja älykäs sormus, joka auttaa käyttäjiään parantamaan unen laatua, lisäämään aktiivisuutta ja saavuttamaan paremman terveyden. Sormus on helppokäyttöinen ja tyylikäs, ja se on saanut erittäin positiivisia arvosteluja käyttäjiltä ja asiantuntijoilta.

Kuva: Oura
Video: Youtube / Oura