mobilepay ei toimiKuva: Mobilepay

MobilePay on yksi Suomen suosituimmista mobiilimaksusovelluksista. Se on helppokäyttöinen ja turvallinen tapa maksaa ostokset, lähettää rahaa kavereille ja maksaa palveluita. Tässä artikkelissa autamme ja annamme vinkkejä, jos mobilepay ei toimi toivotulla tavalla.

Joskus kuitenkin voi käydä niin, että MobilePay ei toimi. Tämä voi olla ärsyttävää, varsinkin jos haluat maksaa ostokset nopeasti ja helposti.

Tässä artikkelissa käydään läpi, mistä MobilePayn toimintahäiriöt voivat johtua ja mitä voit tehdä, jos MobilePay ei toimi sinun kohdallasi.

Mistä MobilePayn toimintahäiriöt johtavat?

MobilePayn toimintahäiriöt voivat johtua useista syistä. Yleisiä syitä ovat:

  • Sovelluksen päivitysongelmat. MobilePayn päivityksissä voi joskus ilmetä ongelmia, jotka aiheuttavat toimintahäiriöitä.
  • Puhelimen tai tabletin ongelmat. Jos puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmä tai muut asetukset ovat virheellisiä, se voi aiheuttaa ongelmia myös MobilePayn toiminnassa.
  • Internet-yhteyden ongelmat. Jos internet-yhteytesi on hidas tai katkeilee, se voi estää MobilePayn toiminnan.
  • MobilePayn järjestelmähäiriöt. MobilePayn järjestelmässä voi joskus ilmetä häiriöitä, jotka aiheuttavat toimintahäiriöitä.

Mitä tehdä, jos MobilePay ei toimi?

Jos MobilePay ei toimi sinun kohdallasi, kokeile seuraavia asioita:

  • Varmista, että MobilePayn sovellus on ajan tasalla. Voit tarkistaa sovelluksen päivitystilanteen App Storesta tai Google Playsta.
  • Varmista, että puhelimen tai tabletin käyttöjärjestelmä on ajan tasalla. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän päivitystilanteen puhelimen tai tabletin asetuksista.
  • Tarkista, että puhelimen tai tabletin internet-yhteys on kunnossa. Voit tarkistaa internet-yhteyden tilan puhelimen tai tabletin asetuksista.
  • Yritä uudelleen. Joskus ongelma voi johtua vain satunnaisesta häiriöstä. Kokeile siis käynnistää puhelin tai tabletti uudelleen ja yritä sitten käyttää MobilePayta uudelleen.

Jos olet kokeillut edellä mainittuja asioita eikä MobilePay vieläkään toimi, voit ottaa yhteyttä MobilePayn asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa sinua selvittämään ongelman ja löytämään ratkaisun.

Seuraavassa on joitakin erityisiä ongelmia, joihin MobilePayn käyttäjät saattavat törmätä, ja vinkkejä niiden korjaamiseen:

En pääse kirjautumaan MobilePayhin.

Jos et pääse kirjautumaan MobilePayhin, tarkista, että olet syöttänyt oikeat tunnukset. Voit myös yrittää nollata salasanasi.

En pysty lisäämään korttia MobilePayhin.

Jos et pysty lisäämään korttia MobilePayhin, tarkista, että kortti on kelvollinen verkkomaksuihin. Voit myös yrittää syöttää kortin tiedot uudelleen.

En pysty maksamaan MobilePaylla.

Jos et pysty maksamaan MobilePaylla, tarkista, että sinulla on saldoa tai että korttisi on hyväksytty MobilePayn käyttöön. Voit myös yrittää nollata sovelluksen tai käynnistää puhelimesi uudelleen.

MobilePayn järjestelmähäiriö.

Jos MobilePayn järjestelmässä on häiriö, se näkyy yleensä MobilePayn verkkosivuilla. Jos järjestelmähäiriö on havaittu, voit vain odottaa, että se korjataan.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua, jos MobilePay ei toimi sinun kohdallasi.

Jos näistä vinkeistä ei ollut apua, niin voit kurkistaa suoraan mobilepayn omille tukisivuillle.