Huawei FreeBuds Pro 3Kuva: Huawei

Langattomien Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden myynti alkaa Suomessa Huawein uusimmat lippulaivakuulokkeet yhdistävät luokkansa johtavan äänentoiston älykkääseen melunvaimennukseen.

Huawein tuorein langattomien kuulokkeiden sukupolvi ottaa kaiken irti yhtiön ääniteknologiaosaamisesta ja pitää yllä FreeBuds-tuoteperheen hyvää mainetta. Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden innovatiivinen teknologia parantaa entisestään luokkansa johtavaa kuuntelukokemusta Hi-Res Dual Driver -äänijärjestelmällä, Pure Voice 2.0 -teknologian mahdollistamilla kristallinkirkkailla puheluilla, Intelligent ANC 3.0 -vastamelutoiminnolla ja Triple Adaptive EQ -taajuuskorjaimella. Lisäksi kuulokkeiden muotoilua ja älykkäitä liitettävyystoimintoja on paranneltu.

Uusilla FreeBuds Pro 3 -kuulokkeilla onnistuvat musiikin, äänikirjojen ja podcastien kuuntelu sekä äänipuhelut missä ja milloin vain – jopa meluisassa ympäristössä.

Huippuluokan äänikokemus

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden äänentoistosta vastaa Hi-Res Dual Driver -äänijärjestelmä, jonka avulla korkeat äänet yltävät jopa 48 kHz:n taajuudelle ja matalat jopa 14 Hz:n taajuudelle. Lisäksi FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet tukevat L2HC 2.0- ja LDAC™-koodekkeja, ja tuotteella on sekä HWA- että Hi-Res Audio Wireless -sertifikaatit.

FreeBuds Pro 3:ssa on myös Triple Adaptive EQ -algoritmi, joka varmistaa, että käyttäjän suosikkikappaleet kuulostavat juuri heidän omaan makuunsa sopivilta. Yksilöity kuuntelukokemus on nyt saatavilla missä ja milloin vain.

Selkeitä keskusteluja ja hiljaisia kuunteluhetkiä

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet tukevat puheluja Pure Voice 2.0-teknologialla, joka takaa 2,5 kertaa paremman puheen erottelun video- ja äänipuheluissa. Käyttäjän ääni kuuluu siis selkeästi jopa kaikkein meluisimmissa ympäristöissä.

Insinöörityön taidonnäytteen viimeistelee paranneltu Intelligent ANC 3.0 -algoritmi, joka mukautuu erilaisiin käyttötilanteisiin ja parantaa melunvaimennusta jopa 50 %. FreeBuds Pro 3 onkin ihanteellinen matkakumppani esimerkiksi lennoilla tai junamatkoilla.

Suorituskyky ja älykkäät ominaisuudet

FreeBuds Pro 3 on saatavilla kolmessa luonnon inspiroimassa värissä: valkoinen, hopeanharmaa ja vihreä. Latauskotelossa hyödynnetty lasipinta parantaa kulutuksenkestävyyttä 32 %.

FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden akku mahdollistaa jopa 31 tuntia kuunteluaikaa latauskotelon kanssa tai jopa 6,5 tuntia yhdellä latauksella. Langattoman latauksen tuen ansiosta käyttäjät voivat napata FreeBuds Pro 3 -kuulokkeensa vaivatta mukaansa. Kuulokkeet ovat myös pöly- ja roisketiiviit IP54-luokituksen mukaisesti, joten ne sopivat aktiiviseen elämäntyyliin.

Kuulokkeet on mahdollista yhdistää kahteen laitteeseen samaan aikaan, ja äänentoistoa voi vaihtaa jopa iOS- ja Android-laitteiden välillä ilman tarvetta katkaista ja luoda yhteyttä uudelleen.

Hinta ja saatavuus suomessa

FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden myynti alkaa Suomessa 10. marraskuuta 2023. Laitteen suositushinta on 199 €.

Lähde & Kuva: Huawei