EpassiKuva: ePassi

Epassi on suomalainen henkilöstöetuja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Yhtiön missiona on tarjota työntekijöille rahanarvoisia etuja helposti ja digitaalisesti. Epassi on nykyään Suomen suurin henkilöstöetupalveluiden tarjoaja, ja sen palveluita käyttää yli 100 000 työntekijää ja 6 000 työnantajaa.

Mikä Epassi on?

Epassi on mobiilisovellus, jonka avulla työntekijät voivat hyödyntää työnantajan tarjoamia henkilöstöetuja. Sovelluksessa on tarjolla erilaisia etuja, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja.

Epassin etuja

Epassin etujen avulla työntekijät voivat parantaa hyvinvointiaan ja arkeaan. Esimerkiksi lounasetu auttaa säästämään rahaa ja aikaa, liikuntaetu kannustaa liikkumaan ja kulttuurietu tarjoaa mahdollisuuden nauttia kulttuurista. Työmatkaetu puolestaan helpottaa matkantekoa.

Epassin käyttö

Epassin käyttö on helppoa. Työntekijän tulee ensin rekisteröityä palveluun työnantajan kautta. Rekisteröitymisen jälkeen työntekijä saa sovellukseen rahanarvoisia etuja. Etuja voi käyttää sovelluksen avulla verkossa tai myyntipisteissä.

Epassin etuja työnantajalle

Epassi on hyödyllinen työkalu työnantajille. Se auttaa työnantajaa parantamaan työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta. Epassi myös helpottaa työnantajan hallinnollista työtä.

Epassin tarjoamat henkilöstöedut

Epassi-palvelun kautta työnantajat voivat tarjota työntekijöilleen seuraavanlaisia henkilöstöetuja:

  • Lounas- ja kulttuuriseteleitä
  • Liikunta- ja hyvinvointipalveluita
  • Työmatkakuluja

Lounas- ja kulttuurisetelit ovat perinteisiä henkilöstöetuja, joita Epassi tarjoaa. Lounassetelit ovat käteviä ateriakorvauksia, joita voi käyttää lounastamiseen ravintoloissa ja kahviloissa. Kulttuurisetelit puolestaan ovat käteviä kulttuurielämyksien maksamiseen, kuten teatteri- ja konserttilippuihin.

Epassi tarjoaa myös laajan valikoiman liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa kuntosalijäsenyydet, liikuntakurssit, hieronnat ja terveystarkastukset.

Työmatkakulut ovat myös osa Epassi-palvelua. Epassi käy henkilökohtaisten matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineenä. Lisäksi Epassia voi käyttää VR Matkalla -sovelluksessa kerta-, sarja- ja kausilippujen maksamiseen.

Epassin hyötyt työnantajille

Epassi-palvelu tarjoaa työnantajille seuraavanlaisia hyötyjä:

  • Työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen
  • Työntekijöiden sitoutumisen lisääminen
  • Työskentelymotivaation parantaminen
  • Kulukustaneuvottelujen helpottaminen

Epassi on hyvä tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia. Työntekijät voivat käyttää Epassia esimerkiksi liikunta- ja kulttuuripalveluihin, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Epassi voi myös auttaa parantamaan työntekijöiden sitoutumista ja työmotivaatiota.

Mihin epassia voi käyttää?

Se käy kaikkialla, missä voit maksaa Epassin mobiilisovelluksella. Kun OmaRaha on käytössä henkilöstöetujen omavastuuosuuksien maksamiseen, voi OmaRahalla maksaa myös tekstiviestimaksuna ja puhelinnumerolla.

Epassin tulevaisuudennäkymät

Epassi on kasvava yritys, ja sen palveluita käytetään yhä useammin. Yrityksen tavoitteena on olla johtava henkilöstöetupalveluiden tarjoaja Suomessa.