Wiser

Automaatioratkaisujen edelläkävijä Schneider Electric on mukana pääyhteistyökumppanina Elisa Viihde Viaplayn Jälkeläiset-sarjassa.

Pientä tieto Jälkeläiset-sarjasta

Livin DNA-näyte ryöstetään Biopankista, hänen eristäytynyt elämänsä muuttuu. Yhdessä tietoturvallisuusagentti Volfin kanssa Liv saa selville olevansa joko ihmiskunnan suurin uhka tai toivo.

Miten älykotijäjestelmä on tuotu mukaan tähän sarjaan, niin jatka lukemista eteenpäin.

Älykäs teknologia

  • Älykäs teknologia on osa Elisa Viihteen uutta lähitulevaisuuden Helsinkiin sijoittuvaa jännitysdraamaa.
  • Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä on käytössä Jälkeläiset-sarjan keskushenkilön asunnossa. Lisäksi sarjassa näkyvät Schneiderin sähköautonlatauslaitteet ja sähkökalusteet.
  • Sarjayhteistyössä brändit näkyvät luontevasti eivätkä häiritse katsojakokemusta.

Digitalisaation ja automaatioratkaisujen edelläkävijä Schneider Electric on mukana pääyhteistyökumppanina Elisa Viihde Viaplayn uuden Jälkeläiset-alkuperäissarjan (Next of Kin) tuotannossa.

Suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntynyt jännitysdraama sijoittuu lähitulevaisuuden Helsinkiin. Sarjan kaikki jaksot tulivat katsottaviksi Elisa Viihde Viaplayihin 30. tammikuuta 2022.

Sarjassa sen keskeinen hahmo Yoana (Matleena Kuusniemi) huomaa, että hänen asuntoonsa on murtauduttu. Tiedon murrosta Yoana saa ilmoituksena puhelimeensä Schneider Electricin toimittaman älykotijärjestelmän Wiser by SE -sovelluksen kautta.

– Mietimme yhdessä tuotannon kanssa sellaisen älykkään teknologian kokonaisuuden, joka voisi olla käytössä lähitulevaisuuden kodissa. Sarjassa ovat mukana Schneider Electricin valikoimasta esimerkiksi Wiser-älykotijärjestelmä asennettuna sarjan keskushenkilön asuntoon sekä sähköautonlatauslaitteet, kertoo markkinointijohtaja Sirpa Ikola Schneider Electriciltä.

Myös sarjan sisustusratkaisuissa näkyy Schneiderin tuotteiden monipuolisuus: sähkökalusteissa erityisesti ELKO Plus -sarja alumiininväriset tuotteet tukevat designillaan sarjan futuristista luonnetta.

– TV-sarjayhteistyöt tarjoavat alustan, jossa yritykset voivat tavoittaa asiakkaita samalla, kun nämä viihtyvät ja kuluttavat sisältöjä. Olemalla luontevasti osana tarinaa ja sen maailmaa, yhteistyökumppani voi esitellä omia tuotteitaan tai markkinointiviestejä ilman, että katsojien viihtymistä tarvitsee keskeyttää, kertoo sarjayhteistyön alullepanija Laura Sutinen yhteistyökumppanuuksiin erikoistuneesta RCBA Oystä.

Sutisen mukaan myös katsojat suhtautuvat yritysten sarjayhteistyöhön myönteisesti, sillä erilaiset brändit ovat osa jokaisen katsojan jokapäiväistä elämää.

– Mahdollisessa tuotesijoittelussa onkin aina tärkeintä, että tuote tai palvelu on osana maailmaa autenttisesti ja tuntuu uskottavalta, Sutinen sanoo.

Schneider Electricin asiantuntijoiden ja Jälkeläiset-sarjan tekijöiden välistä yhteistyötä Sutinen kuvailee inspiroivaksi.

– Oli mahtavaa seurata, miten aidossa yhteistyössä omien alojensa asiantuntijat yhdistivät voimansa projektin hyväksi. Schneider Electric hyödynsi myös monipuolisesti TV-sarjan tarjoamia mahdollisuuksia suhdetoiminnan ja elämyksellisyyden osalta. Heidän proaktiivisuutensa yhteistyökumppanuuden osalta on ollut kaikin puolin äärimmäisen innostavaa.

Samoilla linjoilla on sarjan tuotannosta vastanneen Bufon tuottaja Pilvi Waltzer.

– Schneider Electriciä luontevampaa kumppania teknologian saralta ei voisi Jälkeläiset-sarjalle toivoa. Saimme käyttöömme heidän osaamistaan ja vaihdoimme ajatuksia tulevaisuuden älykotijärjestelmistä, kertoo Waltzer.

– Yhteistyössä on yritetty välttää päälle liimattua tuotesijoittelua. Ajatuksena on tuoda visioitamme älykkäistä kodeista esiin sarjan kautta, koska rakennamme jo tänään ratkaisuja tulevaisuuden älykkääseen asumiseen, kertoo Ikola.

Ikolan mukaan osallistuminen sarjan tekoon oli Schneider Electricille mahdollisuus olla mukana jossakin uudessa ja kokemuksia sekä sarjan saamaa näkyvyyttä hyödynnetään myös osana Schneiderin omaa markkinointia.

– Suunnitelmissa on myös yhdistää näkyvyys mukaan erilaisiin tapahtumiin, kunhan pandemiatilanne helpottaa.

Sarjan trailerin pääset katsomaan tästä.

Lähde: STT Info