Zoner Webmail

Sähköposti on nykypäivän työelämän ja viestinnän kulmakivi. Olitpa sitten yrittäjä, freelancer tai toimistotyöntekijä, tehokas sähköpostin hallinta on avain tuottavuuteen. Zoner Webmail tarjoaa monipuoliset työkalut ja ominaisuudet, jotka auttavat sinua pitämään sähköpostisi järjestyksessä ja viestimään vaivattomasti.

Miksi valita Zoner Webmail?

Zoner Webmail erottuu edukseen muista sähköpostipalveluista monipuolisuudellaan ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällään. Se tarjoaa seuraavat keskeiset edut:

 • Helppokäyttöisyys: Zoner Webmailin intuitiivinen käyttöliittymä tekee sähköpostien lukemisesta, kirjoittamisesta ja järjestämisestä vaivatonta.
 • Monipuoliset ominaisuudet: Palvelu tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, kuten suodattimet, kansiot, tunnisteet ja tehtävät, jotka auttavat sinua hallitsemaan sähköpostiasi tehokkaasti.
 • Turvallisuus: Zoner Webmail panostaa tietoturvaan ja suojaa sähköpostisi roskapostilta, viruksilta ja muilta uhilta.
 • Integroitavuus: Palvelu integroituu muihin Zoner-tuotteisiin, kuten kalenteriin ja yhteystietoihin, mikä tehostaa työnkulkuasi entisestään.
 • Saatavuus: Zoner Webmailia voi käyttää millä tahansa laitteella ja selaimella, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan liikkuvalle työntekijälle.

Lue myös: Elisa Webmail

Zoner Webmailin perusteet

Ennen kuin sukellamme syvemmälle Zoner Webmailin ominaisuuksiin, käymme läpi palvelun perusteet:

 1. Kirjautuminen: Pääset Zoner Webmailiin kirjautumalla sisään Zoner-tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
 2. Saapuneet-kansio: Saapuneet-kansio on sähköpostisi keskus, jossa näet kaikki vastaanottamasi sähköpostit.
 3. Sähköpostin lukeminen: Avaa sähköposti klikkaamalla sen otsikkoa.
 4. Sähköpostin kirjoittaminen: Aloita uuden sähköpostin kirjoittaminen klikkaamalla ”Uusi viesti” -painiketta.
 5. Kansiot: Järjestä sähköpostisi kansioihin aiheen tai lähettäjän mukaan.
 6. Suodattimet: Luo suodattimia, jotka automaattisesti järjestävät saapuvat sähköpostit haluamiisi kansioihin.

Zoner Webmailin vinkit ja niksit

Nyt kun hallitset Zoner Webmailin perusteet, on aika tutustua palvelun edistyneempiin ominaisuuksiin ja vinkkeihin:

1. Hyödynnä suodattimia

Suodattimet ovat Zoner Webmailin tehokkain työkalu sähköpostin automaattiseen järjestämiseen. Voit luoda suodattimia, jotka siirtävät sähköpostit tiettyihin kansioihin lähettäjän, aiheen tai muiden kriteerien perusteella. Esimerkiksi voit luoda suodattimen, joka siirtää kaikki uutiskirjeet ”Uutiskirjeet”-kansioon.

2. Käytä tunnisteita

Tunnisteet ovat toinen tehokas tapa järjestää sähköposteja. Voit lisätä tunnisteita sähköposteihin manuaalisesti tai luoda suodattimia, jotka lisäävät tunnisteita automaattisesti. Esimerkiksi voit lisätä ”Tärkeä”-tunnisteen sähköposteihin, jotka vaativat välitöntä huomiota.

3. Luo tehtäviä sähköposteista

Zoner Webmailin tehtäväominaisuus auttaa sinua muuntamaan sähköpostit toiminnaksi. Voit luoda tehtävän suoraan sähköpostista ja asettaa sille määräpäivän ja muistutuksen.

4. Hyödynnä hakutoimintoa

Zoner Webmailin tehokas hakutoiminto auttaa sinua löytämään nopeasti haluamasi sähköpostit. Voit hakea sähköposteja lähettäjän, aiheen, sisällön tai muiden kriteerien perusteella.

5. Mukauta Zoner Webmailin ulkoasua

Zoner Webmailin ulkoasua voi muokata mieleisekseen. Voit vaihtaa teeman, fontin koon ja muita asetuksia.

6. Käytä pikanäppäimiä

Zoner Webmail tukee pikanäppäimiä, jotka nopeuttavat sähköpostin käsittelyä. Esimerkiksi voit avata uuden sähköpostin painamalla ”C”-näppäintä.

7. Hyödynnä Zoner Webmailin mobiilisovellusta

Zoner Webmailin mobiilisovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Sovellus tarjoaa samat ominaisuudet kuin selainversio, joten voit hallita sähköpostiasi missä ja milloin tahansa.

Zoner Webmail ja tietoturva

Tietoturva on Zoner Webmailin keskeinen prioriteetti. Palvelu suojaa sähköpostisi roskapostilta, viruksilta ja muilta uhilta. Zoner Webmail käyttää SSL/TLS-salausta suojatakseen sähköpostisi tiedonsiirron aikana. Lisäksi palvelu tarjoaa kaksivaiheisen tunnistautumisen, joka lisää tilisi turvallisuutta entisestään.

Zoner Webmail: Yhteenveto

Zoner Webmail on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut tehokkaaseen sähköpostin hallintaan. Hyödyntämällä tässä artikkelissa esiteltyjä vinkkejä ja niksejä voit optimoida Zoner Webmailin käytön ja tehostaa työnkulkuasi. Muista, että Zoner Webmail on jatkuvasti kehittyvä palvelu, joten kannattaa seurata sen uusia ominaisuuksia ja päivityksiä.

Tarkemmat tiedot Zoner Webmailista ja Zonerista löydät:
https://zoner.fi/
https://webmail.zoner.fi/