OnePlusKuvat: OnePlus

OnePlus kertoi tänään, että OnePlus Nord 4 –älypuhelin tulee tarjoamaan nopean ja sulavan käyttökokemuksen pitkälle tulevaisuuteen. OnePlus Nord 4 lanseerataan 16. heinäkuuta globaalisti Milanossa ja se saa OnePlussan kaikkien aikojen pisimmän päivityslupauksen, joka olisi kuusi vuotta tietoturvapäivityksiä ja neljä suurta järjestelmäpäivitystä. Battery health engine -akkuteknologia sekä kattavat suorituskykytestit pitävät myös huolen siitä, että puhelin sekä sen akku kestävät useita vuosia hyväkuntoisina.

OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 on OnePlus Nord -perheen uusin jäsen ja ohuin OnePlus Nord -puhelin koskaan (7,99 mm). Se on ainoa 5G-aikakauden metallirakenteinen älypuhelin, joka tuo alumiinin klassisen lujuuden ja hienostuneisuuden takaisin. OnePlus Nord 4:ssä on myös uusi ja tehokas antennisuunnittelu, ja se jatkaa OnePlussan Nord- sarjan tehtävää tarjota uusia lippulaivaominaisuuksia ilman lippulaivahintaa.

OnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2 on uusin tulokas OnePlussan kasvavaan tablettiperheeseen. Se jatkaa edellisen OnePlus Padin vahvalla perustalla: kevyellä rakenteella ja 7:5-kuvasuhteen näytöllä, ja sisältää myös uusinta tekoälyteknologiaa ja alan johtavan piirisarjan.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

OnePlus Nord Buds 3 Pro langattomat kuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänitekniikkaa saataville edullisempaan hintaan. OnePlus Nord Buds 3 Prossa on voimakas basso ja aktiivinen melunvaimennusteknologia, joka auttaa estämään ei-toivotun melun ja tuottamaan terävän, korkealaatuisen äänen.

OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R on jatkoa erittäin menestyneelle OnePlus Watch 2:lle, joka julkaistiin ennennäkemättömällä kahden prosessorin arkkitehtuurilla. OnePlus Watch 2R:n akunkesto on älytilassa yltää myös edeltäjänsä tapaan 100 tuntiin ja se tarjoaa kehittyneet aktiviteetinseurantaominaisuudet, jotka auttavat näkemään tarkat tulokset jo harjoittelun aikana.

OnePlus Nord 4