TicketmasterHavainnekuva

Ticketmaster on monelle tuttu alusta, kun etsitään lippuja konsertteihin, urheilutapahtumiin, teatteriesityksiin ja muihin elämyksiin. Mutta tiesitkö, että Ticketmasterin maailmassa on paljon enemmän kuin vain lippujen ostaminen?

Ticketmasterin perusteet: Enemmän kuin vain lippuja

Ticketmaster on paljon muutakin kuin pelkkä lippukauppa. Se on alusta, joka yhdistää tapahtumien järjestäjät ja fanit. Ticketmasterin kautta voit:

 • Ostaa lippuja: Tämä on tietysti alustan päätehtävä. Ticketmaster tarjoaa laajan valikoiman lippuja eri tapahtumiin, usein jopa yksinoikeudella.
 • Myydä lippuja: Jos et itse pääse tapahtumaan, voit myydä lippusi Ticketmasterin kautta. Tämä on turvallinen tapa varmistaa, että ostaja saa aidon lipun.
 • Löytää tapahtumia: Ticketmasterin tapahtumakalenteri auttaa sinua löytämään kiinnostavia tapahtumia alueellasi tai kauempanakin.
 • Lukea uutisia ja artikkeleita: Ticketmasterin blogi ja uutiset pitävät sinut ajan tasalla tapahtumamaailman kuulumisista.

Ticketmaster-vinkit: Näin ostat liput kuin ammattilainen

 1. Luo tili: Ticketmaster-tilin luominen nopeuttaa lippujen ostamista ja auttaa sinua seuraamaan ostoksiasi ja suosikkiartistejasi.
 2. Liity sähköpostilistalle: Saat tiedon tulevista tapahtumista ja ennakkomyynneistä suoraan sähköpostiisi.
 3. Hyödynnä ennakkomyyntejä: Monet tapahtumat tarjoavat ennakkomyyntejä Ticketmasterin kautta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ostaa liput ennen kuin ne tulevat yleiseen myyntiin.
 4. Ole nopea: Suosittujen tapahtumien liput myydään usein loppuun nopeasti. Ole valmiina heti, kun lipunmyynti alkaa.
 5. Käytä useita laitteita: Jos lipunmyynti on ruuhkautunut, kokeile ostaa lippuja usealta eri laitteelta.
 6. Harkitse jälkimarkkinoita: Jos et saa lippuja yleisestä myynnistä, voit kokeilla ostaa niitä jälkimarkkinoilta Ticketmasterin kautta. Muista kuitenkin olla varovainen ja varmistaa, että ostat liput luotettavalta myyjältä.

Ticketmaster ja tapahtumat: Tee jokaisesta kokemuksesta ikimuistoinen

Ticketmaster ei ole vain väline lippujen ostamiseen, vaan se voi auttaa sinua myös tekemään tapahtumakokemuksestasi entistä paremman.

 • Tutustu tapahtumapaikkaan: Ticketmasterin sivuilta löydät usein tietoa tapahtumapaikasta, kuten istumakarttoja, ohjeita ja palveluja.
 • Suunnittele matkasi: Jos tapahtuma on kauempana, Ticketmaster voi auttaa sinua löytämään majoituksen ja matkustustavat.
 • Jaa kokemuksesi: Ticketmasterin sosiaalisen median kanavien kautta voit jakaa kokemuksesi muiden fanien kanssa.

Ticketmasterin mobiilisovellus: Lippusi aina mukanasi

Ticketmasterin mobiilisovellus tekee lippujen ostamisesta ja hallinnasta entistä helpompaa. Sovelluksen avulla voit:

 • Ostaa ja myydä lippuja: Sovellus tarjoaa samat toiminnot kuin Ticketmasterin verkkosivusto.
 • Tallentaa liput: Liput tallentuvat sovellukseen, joten sinun ei tarvitse tulostaa niitä.
 • Jakaa liput: Voit jakaa liput ystäviesi kanssa suoraan sovelluksesta.
 • Saada ilmoituksia: Sovellus lähettää sinulle ilmoituksia tulevista tapahtumista ja lipunmyynneistä.

Ticketmaster ja vastuullisuus: Tapahtumat kestävästi

Ticketmaster on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä tapahtuma-alalla. Alusta tarjoaa tietoa tapahtumien ympäristövaikutuksista ja kannustaa tapahtumanjärjestäjiä ja faneja tekemään kestäviä valintoja.

Ticketmaster on paljon enemmän kuin vain lippukauppa. Se on alusta, joka yhdistää tapahtumien järjestäjät ja fanit, tarjoaa tietoa tapahtumista ja auttaa sinua tekemään jokaisesta kokemuksesta ikimuistoisen. Hyödyntämällä Ticketmasterin kaikkia mahdollisuuksia voit nauttia tapahtumista täysillä.