Telia Sign

Sähköinen allekirjoitus on noussut välttämättömäksi työkaluksi nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa. Sen avulla yritykset ja yksityishenkilöt voivat allekirjoittaa sopimuksia ja asiakirjoja nopeasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Yksi tämän alan edelläkävijöistä on Telia Sign, joka tarjoaa innovatiivisen ja käyttäjäystävällisen ratkaisun sähköiseen allekirjoittamiseen.

Tässä artikkelissa perehdymme syvällisesti Telia Signin ominaisuuksiin, etuihin ja siihen, miten se voi auttaa yritystäsi tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta.

Mikä on Telia Sign?

Telia Sign on Telia Finlandin kehittämä sähköisen allekirjoittamisen palvelu, joka on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan sopimusten ja asiakirjojen allekirjoittamista. Se on pilvipohjainen ratkaisu, joka toimii saumattomasti eri laitteilla ja alustoilla, kuten tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Telia Signin avulla voit lähettää asiakirjoja allekirjoitettavaksi muutamalla klikkauksella ja seurata niiden etenemistä reaaliajassa. Allekirjoittajat voivat allekirjoittaa asiakirjat missä ja milloin tahansa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Telia Signin keskeiset ominaisuudet

Telia Sign tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät sähköisestä allekirjoittamisesta helppoa ja turvallista:

 1. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Telia Signin intuitiivinen käyttöliittymä tekee palvelun käytöstä helppoa myös niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet sähköistä allekirjoittamista.
 2. Monipuoliset allekirjoitusvaihtoehdot: Voit allekirjoittaa asiakirjoja sähköisesti useilla eri tavoilla, kuten sähköpostitse lähetettävällä linkillä, mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
 3. Turvallisuus: Telia Sign käyttää vahvaa tunnistautumista ja salaustekniikkaa varmistaakseen, että allekirjoitukset ovat turvallisia ja luotettavia.
 4. Oikeudellinen pätevyys: Telia Signin sähköiset allekirjoitukset ovat oikeudellisesti päteviä ja täyttävät EU:n eIDAS-asetuksen vaatimukset.
 5. Integroitavuus: Telia Sign voidaan integroida helposti olemassa oleviin järjestelmiin, kuten CRM- ja dokumentinhallintajärjestelmiin.
 6. Raportointi ja seuranta: Telia Sign tarjoaa yksityiskohtaisia raportteja ja seurantaa allekirjoitusprosesseista, mikä helpottaa hallintaa ja auditointia.

Telia Signin edut yrityksille

Telia Signin käyttöönotto voi tuoda yrityksellesi merkittäviä etuja:

 1. Tehokkuus: Sähköinen allekirjoittaminen nopeuttaa sopimusprosesseja huomattavasti, mikä säästää aikaa ja resursseja.
 2. Kustannussäästöt: Telia Signin avulla voit vähentää paperin, tulostuksen ja postituksen kustannuksia.
 3. Parempi asiakaskokemus: Nopea ja helppo allekirjoitusprosessi parantaa asiakastyytyväisyyttä.
 4. Ympäristöystävällisyys: Sähköinen allekirjoittaminen vähentää paperin kulutusta ja edistää kestävää kehitystä.
 5. Kilpailuetu: Telia Signin avulla voit erottua kilpailijoista tarjoamalla nykyaikaisen ja innovatiivisen palvelun.

Telia Sign käytännössä: Asiakastarinat

Telia Sign on auttanut lukuisia yrityksiä eri toimialoilla tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemustaan. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Kiinteistöalalla: Kiinteistönvälitysyritys on lyhentänyt vuokrasopimusten allekirjoittamisaikaa useista päivistä muutamiin minuutteihin.
 • Finanssialalla: Pankki on parantanut asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla sähköisen allekirjoittamisen vaihtoehdon lainasopimuksille.
 • Lakialalla: Asianajotoimisto on tehostanut sopimusprosessejaan ja vähentänyt virheiden riskiä sähköisen allekirjoittamisen avulla.
 • Julkisella sektorilla: Kunta on parantanut palveluidensa saatavuutta ja tehokkuutta ottamalla käyttöön sähköisen allekirjoittamisen erilaisissa lupa- ja hakemusprosesseissa.

Telia Signin hinnoittelu

Telia Sign tarjoaa erilaisia hinnoittelumalleja, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Voit valita kiinteän kuukausimaksun tai maksaa vain käytön mukaan.

Telia Sign vs. kilpailijat

Telia Sign kilpailee useiden muiden sähköisen allekirjoittamisen palveluntarjoajien kanssa. Joitakin sen tärkeimmistä kilpailijoista ovat DocuSign, Adobe Sign ja Visma Sign.

Telia Sign erottuu kilpailijoistaan erityisesti vahvan kotimaisuutensa, käyttäjäystävällisyytensä ja kilpailukykyisen hinnoittelunsa ansiosta. Se on myös integroitavissa moniin muihin Telian palveluihin, mikä voi olla etu erityisesti Telian nykyisille asiakkaille.

Yhteenveto

Telia Sign on monipuolinen ja tehokas sähköisen allekirjoittamisen palvelu, joka tarjoaa merkittäviä etuja yrityksille kaikilla toimialoilla. Sen avulla voit nopeuttaa sopimusprosesseja, säästää kustannuksia, parantaa asiakaskokemusta ja edistää kestävää kehitystä.

Jos etsit helppokäyttöistä, turvallista ja luotettavaa sähköisen allekirjoittamisen ratkaisua, Telia Sign on erinomainen vaihtoehto.

Lue tarkat tiedot ja lisätiedot Telian sivuilta:
https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-sign