OnePlus OnePlus Nord 4Kuva: OnePlus

OnePlus on nostattanut odotuksia paljastamalla järjestävänsä kesän suurimman lanseeraustilaisuutensa Milanossa 16. heinäkuuta. OnePlus vahvisti, että luvassa on neljä uutuuslaitetta, jotka esitellään suorana lähetyksenä OnePlussan verkkosivuilla ja YouTubessa kello 16.00 Suomen aikaa.

OnePlus Nord 4

Huomion keskipisteenä on odotettu OnePlus Nord 4, jonka kerrotaan olevan yrityksen ensimmäinen metallinen 5G-älypuhelin. Nord-mallisto laajenee myös uusilla OnePlus Nord Buds 3 Pro -kuulokkeilla, joiden luvataan olevan edulliset langattomat kuulokkeet.

OnePlus Pad 2

Lisäksi OnePlus julkistaa uuden sukupolven OnePlus Pad 2 -tabletin, joka on suunnattu lippulaivamarkkinoille, sekä OnePlus Watch 2R -älykellon, joka toimii WearOS-käyttöjärjestelmällä.

OnePlus Pad 2 tabletti ja OnePlus Watch 2R älykello

OnePlus Pad 2 -tabletista ei ole vielä paljoa tietoa, mutta sen odotetaan muistuttavan Kiinassa julkaistua OnePlus Pad Pro -tablettia. OnePlus Watch 2R -älykellosta ei myöskään ole tarkkoja tietoja, mutta se saattaa jakaa ominaisuuksia Kiinassa esitellyn OnePlus Watch 2 eSIM-version kanssa.

Lisätietoja uusista tuotteista on odotettavissa lähempänä julkaisupäivää.

Lue lisätietoa oneplussan omilta verkkosivuilta:
https://www.oneplus.com/fi/launch/summer-launch-event?tab=Tab1

Lähde: OnePlus