Matkahuolto

Matkahuolto on monelle suomalaiselle tuttu nimi, kun puhe kääntyy pakettien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Sen kattava palveluverkosto ja monipuoliset vaihtoehdot tekevät siitä suositun valinnan niin arjen askareissa kuin juhlapyhien lähestyessäkin. Tiesitkö, että Matkahuollon palveluista voi saada vieläkin enemmän irti muutamalla näppärällä vinkillä?

Matkahuolto: Enemmän kuin Vain Paketteja

Vaikka Matkahuolto tunnetaan ensisijaisesti pakettien kuljettajana, sen palvelutarjonta on paljon laajempi. Matkahuollon kautta voit lähettää esimerkiksi kirjeitä, rahtia ja jopa matkatavaroita. Lisäksi yritys tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, kuten kotiinkuljetuksen, vakuutukset ja pakkausmateriaalit.

Paketti Lähtöön: Näin Onnistut

 1. Pakkaa Huolella: Varmista, että pakettisi on kunnolla suojattu kolhuilta ja iskuilta. Käytä sopivia pakkausmateriaaleja, kuten kuplamuovia, sanomalehteä tai pahvia. Kiinnitä paketti tukevasti teipillä tai narulla.
 2. Osoita Oikein: Täytä pakettikortti huolellisesti ja varmista, että sekä lähettäjän että vastaanottajan tiedot ovat oikein. Käytä selkeää käsialaa tai tulosta osoitetiedot tarralle.
 3. Valitse Palvelupiste: Matkahuollolla on laaja verkosto palvelupisteitä ympäri Suomen. Löydät lähimmän pisteen helposti Matkahuollon verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta.
 4. Maksa ja Lähetä: Palvelupisteessä punnitaan ja mitataan pakettisi, jonka jälkeen voit maksaa lähetyksen. Saat kuitin, jossa on lähetystunnus, jolla voit seurata paketin kulkua.

Säästä Rahassa ja Aikaa

 • Hyödynnä Ennakkomaksu: Maksaessasi paketin etukäteen verkossa voit usein säästää muutaman euron. Tämä on erityisen kätevää, jos lähetät useita paketteja kerralla.
 • Vertaile Hintoja: Matkahuollon hinnoittelu perustuu paketin kokoon ja painoon sekä valitsemaasi palvelutasoon. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselle sopivin.
 • Osallistu Kampanjoihin: Matkahuolto järjestää säännöllisesti erilaisia kampanjoita, joissa voit saada alennuksia lähetyksistä tai muita etuja. Seuraa Matkahuollon verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia pysyäksesi ajan tasalla.
 • Käytä Omia Pakkausmateriaaleja: Säästä rahaa hankkimalla pakkausmateriaalit itse. Voit käyttää esimerkiksi vanhoja sanomalehtiä, pahvilaatikoita tai kuplamuovia.

Seuraa Lähetystäsi Digitaalisesti

Yksi Matkahuollon parhaista puolista on mahdollisuus seurata lähetystäsi reaaliajassa verkossa. Syötä vain lähetystunnus Matkahuollon verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa olevaan seurantatyökaluun, niin näet paketin sijainnin ja arvioidun saapumisajan. Saat myös ilmoituksen, kun paketti on saapunut perille.

Vinkkejä Matkahuollon Käyttöön

 • Tutustu Eri Palveluihin: Matkahuollolla on laaja valikoima erilaisia palveluita, kuten kotiinkuljetus, bussirahti ja matkatavaroiden kuljetus. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse tarpeisiisi sopivin.
 • Hyödynnä Asiakaspalvelua: Jos sinulla on kysyttävää Matkahuollon palveluista tai kohtaat ongelmia lähetyksen kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. He auttavat sinua mielellään.
 • Anna Palautetta: Matkahuolto arvostaa asiakkaidensa mielipiteitä. Anna palautetta palveluista, jotta yritys voi kehittää toimintaansa entistä paremmaksi.

Matkahuolto Yrityksille

Matkahuolto tarjoaa myös monipuolisia palveluita yrityksille. Yritysasiakkaille on tarjolla esimerkiksi sopimuslähetykset, verkkokauppaintegraatiot ja räätälöidyt logistiikkaratkaisut. Jos yrityksesi tarvitsee luotettavan ja tehokkaan kumppanin pakettien kuljettamiseen, Matkahuolto on erinomainen valinta.

Vastuullisuus Matkahuollon Toiminnassa

Matkahuolto on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Yritys pyrkii vähentämään päästöjään muun muassa käyttämällä uusiutuvia energialähteitä ja optimoimalla kuljetusreittejä. Lisäksi Matkahuolto tukee erilaisia yhteiskunnallisia hankkeita ja edistää kestävää kehitystä.

Matkahuolto: Luotettava Kumppani Arkeen ja Juhlaan

Matkahuolto on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten suosikkina pakettien lähettämisessä ja vastaanottamisessa. Sen laaja palveluverkosto, monipuoliset vaihtoehdot ja helppokäyttöiset digitaaliset työkalut tekevät siitä luotettavan kumppanin niin arjen askareissa kuin juhlapyhien lähestyessäkin. Hyödynnä tässä artikkelissa esitellyt vinkit ja niksit, niin saat Matkahuollon palveluista vieläkin enemmän irti.

Yhteenveto

Matkahuolto on paljon enemmän kuin vain pakettien kuljettaja. Se on monipuolinen palveluntarjoaja, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Hyödynnä Matkahuollon tarjoamat mahdollisuudet ja tee pakettien lähettämisestä ja vastaanottamisesta helppoa ja vaivatonta.

Lue tarkemmat lisätiedot Matkahuollosta:
https://www.matkahuolto.fi/